Închide meniul

Jandarmeria a anunţat că a găsit pe Arena Naţională înainte de FCSB – Rapid. Planurile ultraşilor, date peste cap

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 noiembrie 2022, 19:00

Jandarmeria a anunţat că a găsit pe Arena Naţională înainte de FCSB – Rapid. Planurile ultraşilor, date peste cap

Jandarmeria a anunţat că a găsit pe Arena Naţională înainte de FCSB - Rapid

Jandarmeria a anunţat că a găsit pe Arena Naţională înainte de FCSB - Rapid / Hepta

Jandarmeria a anunţat că a găsit pe Arena Naţională înainte de FCSB – Rapid. Din comunicatul oficial, aflăm că „mai multe materiale pirotehnice au fost ascunse în stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB și FC Rapid București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Premergător realizării dispozitivului, pe timpul controlului specific al arenei sportive, au fost depistate mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion, acestea fiind ridicate în vederea confiscării și întocmirii actelelor necesare începerii cercetărilor.

Jandarmeria a anunţat că a găsit pe Arena Naţională înainte de FCSB – Rapid

Pe această cale, atragem atenția tuturor participanților la evenimentul sportiv asupra faptului că aceste acțiuni constituie fapte de natură penală și sunt pedepsite ca atare de cadrul normativ în vigoare.

Din aceste motive, pentru prevenirea producerii unor incidente de securitate, Jandarmeria Capitalei evidențiază din nou ca pentru acest meci de fotbal au fost dispuse măsuri speciale de control asupra tuturor persoanelor și autovehiculelor care vor intra in incinta arenei sportive”, este comunicatul emis de Jandarmeria Bucureşti.

Reclamă

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB – Rapid

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB – Rapid. Managerul general al roş-albaştrilor spune că singurul derby din România este cel dintre Steaua şi Dinamo.

Mihai Stoica crede că FCSB – Rapid poate fi comparat doar cu derby-ul dintre Inter şi Milan. MM a găsit şi o caracterizare plastică pentru duelul care va fi în această seară, de la 21:00, pe Arena Naţională, în format LIVE TEXT pe as.ro.

„Derby-ul liniei 41, cum era, tramvaiul pleca de la… Mă rog, ce a fost în 2006. Nu poate exista alt derby în România decât Steaua – Dinamo, că ăsta e Derby de România. Juventus – Inter e Derby d’Italia. Ăsta e un fel de Inter – Milan, Derby della Madonnina, Madonnina noastră e linia 41.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că suntem capabili să alinie un „11” superior Rapidului. Poate fizic să stea mai bine pentru că au avut timp să pregătească meciul ăsta, dar la meciuri de genul ăsta nu factorul fizic face diferenţa. Ci mentalul. Iar mentalul poate fi îmbunătăţit de adrenalină. Şi când ai zeci de mii de oameni în spate, n-ai nevoie de o extra motivaţie”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Mihai Stoica nu crede că rapidiștii vor sta la tribuna 2 pe Arena Națională

Pe grupurile suporterilor rapidiști au apărut informații potrivit cărora fanii giuleșteni au cumpărat multe bilete la Tribuna 2. Mihai Stoica dezminte informația.

„Astea-s glumițe. Nu și-au luat bilete la Tribuna 2. Dacă și-au luat, atunci trebuie să vină fără fulare, fără însemne și să fie cuminți. Trebuie să se comporte exact ca suporterii noștri de acolo. Când pregătești o astfel de lovitură, în niciun caz nu anunți pe rețelele de socializare.

Am sărit puțin de 20.000 de bilete în total. Ei au 2.400 de tichete. Mi se pare că am fost noi foarte puțini în Giulești, doar 600. Ce să facem? O să mai vină lume și mâine, cel puțin 25.000 de spectatori. Nu-s puțini!”, a mai spus Mihai Stoica.

Recomandări
  • FCSB – Rapid, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Jandarmeria a emis un comunicat oficial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și