Închide meniul

Jandarmeria, comunicat despre incidentele de la FCSB – Petrolul! Au fost folosite gaze lacrimogene împotriva fanilor ploieșteni

Alex Ioniță Publicat: 21 septembrie 2024, 23:18

Reclamă
Jandarmeria, comunicat despre incidentele de la FCSB – Petrolul! Au fost folosite gaze lacrimogene împotriva fanilor ploieșteni

Jandarmeria, comunicat despre incidentele de la FCSB - Petrolul!

FOTO: AS.ro

Jandarmeria a oferit un comunicat despre incidentele de la FCSB – Petrolul! Jandarmii au folosit pulverizatoare cu substanţă lacrimogenă după ce suporteri ai echipei Petrolul au forţat dispozitivul de ordine la intrarea în stadion pentru meciul din Superligă cu FCSB şi alţi fani, deja intraţi, au pus presiune suplimentară cerând să iasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“La debutul partidei de fotbal, un grup de aproximativ 30 de suporteri ai echipei oaspete, care nu au venit din timp la stadion, pentru a se evita aglomeraţia pe timpul accesului, au forţat dispozitivul de jandarmi, sub pretextul că nu vor vedea începutul meciului”

Jandarmeria, comunicat despre incidentele de la FCSB – Petrolul!

„Totodată, în sprijinul lor, au încercat să vină suporterii oaspeţi deja intraţi în stadion, solicitând să părăsească incinta pentru a pune o presiune suplimentară pe dispozitivul de jandarmi. Pentru a evita degenerarea situaţiei şi alimentarea unei stări conflictuale, jandarmii au folosit pulverizatoarele cu substanţă iritant-lacrimogenă din dotare”, a precizat Jandarmeria, notează news.ro.

La fiecare meci de fotbal, organizatorul, alături de Jandarmeria Capitalei, recomandă tuturor participanţilor la evenimentul sportiv să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de acces în arena sportivă, a adăugat Jandarmeria Capitalei.

“Subliniem faptul că acest tip de comportament este o tactică folosită frecvent de anumite galerii, pentru a pune presiune pe forţele de ordine, în încercarea de a evita controlul corporal riguros pe care îl face societatea specializată de protecţie şi pază”.

Reclamă
Reclamă

Daniel Bîrligea, schimbat la pauză la debutul pentru FCSB!

Daniel Bîrligea a fost schimbat la pauză la debutul pentru FCSB! Gigi Becali nu a avut milă de atacantul transferat de la CFR Cluj.

Daniel Bîrligea a fost titularizat în FCSB – Petrolul Ploiești, însă nu a impresionat în prima parte a duelului de pe stadionul „Steaua”.

Astfel, Gigi Becali a decis să îl înlocuiască pe atacantul transferat în schimbul unei sume de peste 2 milioane de euro, de la CFR Cluj.

Reclamă

În locul acestuia a fost introdus David Miculescu. De asemenea, a mai fost înlocuit și Alexandru Băluță, care a marcat în minutul 3 al partidei. În locul acestuia a intrat Baba Alhassan.

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu – Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Tănase, Șut, Olaru – Băluță, Bîrligea, O. Popescu
    Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Ștefănescu, Edjouma, Popa, Chiricheș, Baeten, Pantea, Musi, Alhassan, Luis Phelipe
  • Petrolul: Zima – Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu – Keita – Rădulescu, Jesus, Jyry, Grozav – Tudorie
    Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Stănică, Jahic, Radu, Hanca, Bratu, Tolea, Bempah, Boțogan, Ilie, Roche
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:36

Elias Charalambous, anunț important despre situația lui Vlad Chiricheș după accidentarea lui Ngezana: „Îl veți vedea!”

17:35

„Suntem la un club foarte mare!” Risto Radunovic, mesaj de luptă înainte de startul în grupa Europa League: „Nu picăm psihic!”

17:28

„E ceva incredibil” Sorin Cârţu se revoltă după ce a păţit Universitatea Craiova: „Absolut nicio logică, e aiurea”

16:59

OFICIAL | Mircea Rednic a adus un fost jucător de la Dinamo şi Rapid. Lovitură pe piaţa transferurilor dată de UTA

16:50

Un triplu campion cu FCSB și-a anunțat retragerea din fotbal! A dezvăluit și ce va face în continuare

16:39

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 septembrie

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și