Închide meniul

Jasmin Kurtic a semnat cu Universitatea Craiova! Slovenul are aproape 300 de meciuri în Serie A

Alex Masgras Publicat: 8 august 2023, 10:30

Reclamă
Jasmin Kurtic a semnat cu Universitatea Craiova! Slovenul are aproape 300 de meciuri în Serie A

Jasmin Kurtic a semnat cu Universitatea Craiova

Jasmin Kurtic, în amicalul dintre România şi Slovenia / Profimedia

Jasmin Kurtic a semnat cu Universitatea Craiova! Slovenul, care are aproape 300 de meciuri disputate în Serie A, s-a înţeles cu formaţia din Bănie până la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o carte de vizită impresionantă, Kurtic a evoluat ultima oară la PAOK Salonic, acolo unde a evoluat sub formă de împrumut de la Parma. Rămas liber de contract, slovenul a semnat cu formaţia din Bănie.

Jasmin Kurtic a semnat cu Universitatea Craiova! Slovenul are aproape 300 de meciuri în Serie A

Jasmin Kurtic este noul jucător al Universităţii Craiova. Mijlocaşul central de 34 de ani, care a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon cu echipa din Bănie, a fost prezentat oficial în cursul zilei de marţi.

Cu aproape 300 de meciuri în Serie A, Kurtic are o carte de vizită bogată. El a evoluat în cariera a la cluburi precum Bela Krajina, ND Gorica, Palermo, Varese, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atlanta, Spal, Parma şi PAOK Salonic. La echipa antrenată de Răzvan Lucescu, el a evoluat sub formă de împrumut în ultimele două sezoane.

În total, el are 63 de meciuri pentru greci, reuşind să înscrie 21 de goluri şi să ofere 4 pase decisive. Cu toate acestea, sezonul trecut, el a evoluat doar de 12 ori, din cauza accidentării la genunchi care l-a ţinut departe de teren câteva luni.

Reclamă

În Serie A, slovenul de 34 de ani are 289 de meciuri în care a marcat 29 de goluri şi a oferit 16 pase de gol.

Jasmin Kurtic, prezentat oficial de Unviersitatea Craiova

OFICIAL | Bine ai venit, Jasmin Kurtic! Știința a adus în Cetatea Băniei un internațional sloven cu aproape 300 de meciuri în Serie A. Mijlocașul central Jasmin Kurtic a semnat cu Universitatea Craiova un contact valabil pe un an.

Noul metronom de la mijlocul terenului deține o carte de vizită bogată: a evoluat la formații precum Parma, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta, SPAL și Paok. Una dintre cele mai importante performanțe o reprezintă accederea în sferturile de finală UEFA Conference League în sezonul 2021-2022, pe vremea când evolua în tricoul grecilor.

Reclamă 4 / 0/3

Jasmin Kurtic este, de asemenea, și unul dintre pilonii Naționalei Sloveniei, având până în acest moment 83 de prezențe.

Mult succes în tricoul alb-albastru, Jasmin!”, a anunţat Universitatea Craiova, pe pagina de facebook.

Kurtic este şi unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei Slvoeniei. Cu 83 de selecţii, mijlocaşul cotat în acest moment la un milion de euro are şi 2 goluri la naţională. Cea mai bună cotă a sa a fost în 2017, atunci când evolua la Atalanta şi era evaluat la 7 milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și