Închide meniul

Universitatea Craiova a dat lovitura pe piața transferurilor. Oltenii au adus un mijlocaș cu 289 de meciuri în Serie A

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 18:13

Reclamă
Universitatea Craiova a dat lovitura pe piața transferurilor. Oltenii au adus un mijlocaș cu 289 de meciuri în Serie A

Universitatea Craiova a dat lovitura pe piața transferurilor

Jasmin Kurtic, în timpul unui antrenament / Profimediaimages

Universitatea Craiova a dat lovitura pe piața transferurilor. Oficialii clubului din Bănie au reușit să transfere un mijlocaș trecut pe la formații importante din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa patronată de Mihai Rotaru continuă întăririle pentru acest sezon de Liga 1. Obiectivul formației pregătite de Laurențiu Reghecampf este participarea în lupta pentru titlu, iar pentru a realiza acest lucru, oltenii au mai efectuat încă un transfer.

Universitatea Craiova a dat lovitura pe piața transferurilor. Jasmin Kurtic va fi pregătit de Laurențiu Reghecampf

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Universitatea Craiova a reușit să îl transfere pe Jasmin Kurtic, un mijlocaș central care a petrecut nu mai puțin de 13 sezoane în Serie A, la formații precum Fiorentina sau Atalanta. Acesta va efectua luni vizita medicală și va semna un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă un an cu trupa lui Laurențiu Reghecampf.

Jucătorul a plecat în această vară de la Parma, formație care evoluează în Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Totuși, în ultimele două sezoane, acesta a fost împrumutat la clubul elen PAOK Salonic, acolo unde a fost pregătit de Răzvan Lucescu. De asemenea, acesta a fost coechipier și cu Alexandru Mitriță, fotbalist alături de care va juca și la Universitatea Craiova.

Fotbalistul sloven are nu mai puțin de 289 de partide jucate în Serie A, dar și 83 de selecții în echipa națională a țării sale. Acesta este considerat unul dintre cei mai importanți fotbaliști pe care Slovenia i-a avut, de-a lungul timpului.

Reclamă

În cariera sa, mijlocașul central a jucat pentru: Bela Krajina, ND Gorica, Palermo, Varese, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta, SPAL, Parma și PAOK. În prezent este cotat la 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2017, atunci când evolua pentru Atalanta. La momentul respectiv valora 7 milioane de euro. Până în momentul de față slovenul nu a reușit să câștige niciun trofeu în cariera sa, chiar dacă a ajuns la 34 de ani.

Acesta ar putea debuta pentru Universitatea Craiova pe data de 12 august, atunci când oltenii se vor duela cu nou promovata Poli Iași, în deplasare. Meciul va începe de la ora 21:30 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir a criticat revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Ce l-a nemulțumit pe „Oracolul din Bălcești”

Dumitru Dragomir s-a declarat nemulțumit de revirea lui „Reghe” pe banca echipei din Bănie. Acesta este de părere că Universitatea Craiova nu a avut evoluții excelente cu Reghecampf pe bancă și că oltenii nu pot câștiga titlul în mandatul acestuia.

„Craiova lui Reghecampf mi s-a părut așa și așa, cam cu două fețe. Una mai în umbră și alta mai către soare. Per total, nu mi-a plăcut. Nu cred că aduce Reghecampf titlul la Craiova.

Le lipsesc 2-3 jucători să ia titlul, că restul au de toate. Au patron tare, dar nu poți să duci totul singur. Mai are 2-3 buni acolo, neînsemnați, dar pricepuți la fotbal”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și