Închide meniul

Jasmin Kurtic, mândru că a semnat cu Universitatea Craiova: „Cel mai bun loc din România!”. Mesaj pentru Mihăilă şi Dennis Man

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2023, 19:05

Reclamă
Jasmin Kurtic, mândru că a semnat cu Universitatea Craiova: „Cel mai bun loc din România!. Mesaj pentru Mihăilă şi Dennis Man

Jovan Kurtic, mândru că a semnat cu Universitatea Craiova

Jovan Kurtic, noul jucător din Bănie / Facebook Universitatea Craiova

Jasmin Kurtic, mândru că a semnat cu Universitatea Craiova. Mijlocaşul central de 34 de ani a oferit primul interviu după ce a ajuns sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf în Bănie. Slovenul cu aproape 300 de meciuri în Serie A este nerăbdător să debuteze pentru alb-albaştri în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a convins pe Alexandru Mitriţă să revină la echipă, Mihai Rotaru a dat lovitura şi cu internaţionalul sloven. Mijlocaşul devenise liber de contract după despărţirea de Parma. În ultimele două sezoane a fost antrenat de Răzvan Lucescu la PAOK, echipă la care fusese împrumutat de italieni. A marcat 18 goluri în 41 de meciuri din campionat.

Jasmin Kurtic, mândru că a semnat cu Universitatea Craiova

Kurtic a fost convins de Alex Mitriţă să vină în Bănie. A discutat şi cu un alt român, Valentin Mihăilă.

Sunt fericit şi mândru că am devenit jucătorul acestui club. Aş vrea să îi mulţumesc în primul rând preşedintelui, tuturor celor care au lucrat la acest contract, impresarului meu şi bineînţeles familiei şi copiilor mei.

Prima oară am fost contactat de Alex Mitriţă şi mai apoi de preşedinte. De la primul apel mi-am dat seama că ar putea fi ceva interesant. Sunt 100% pregătit! Toţi jucătorii sunt foarte buni, drăguţi, m-au acceptat din prima.

Reclamă

E întotdeauna plăcut să dai peste un fost coechipier iar Alex e un tip extraordinar, m-a ajutat enorm, m-a sunat, am vorbit. Ai vorbit ieri cu Valentin Mihăilă. Am fost împreună când a venit la Parma, e un tip bun, puţin nebun dar în sensul bun.

Are calităţi bune, poate avea o carieră extraordinară dar asta depinde numai de el. Aceleaşi cuvinte le pot spune şi despre Dennis Man pentru că şi el era acolo, aşa că vreau să îi salut şi să le urez baftă!„, a declarat Jasmin Kurtic pentru pagina oficială de Facebook a Universităţii Craiova.

Jasmin Kurtic: „Sunt în cel mai bun loc din România

Mijlocaşul care are un CV impresionant a avut şi un mesaj pentru fanii olteni.

Reclamă 4 / 0/3

În timpul meciurilor poate uneori sunt prea agresiv, inclusiv cu colegii sau cu arbitrii, încep să gesticulez, dar ăsta este caracterul meu.

În sfârşit sunt aici, în cel mai bun loc din România şi ce pot să spun, ne vedem la stadion!„, a mai transmis slovenul.

Kurtic a evoluat, în carieră, la cluburi precum Bela Krajina, ND Gorica, Palermo, Varese, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atlanta, Spal, Parma şi PAOK Salonic. La echipa antrenată de Răzvan Lucescu, el a evoluat sub formă de împrumut în ultimele două sezoane.

În Serie A, slovenul de 34 de ani are 289 de meciuri în care a marcat 29 de goluri şi a oferit 16 pase de gol. Kuric are o cotă de piaţă de un milion de euro şi nu a mai intrat în planurile lui Răzvan Lucescu. Nici Eugenio Corini nu l-a mai cerut la Parma, acolo unde slovenul putea juca alături de Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Noul sezon din Serie B începe pe 18 august, iar meciurile vor fi transmise exclusiv în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și