Închide meniul

Jayson Papeau, gol fabulos în FCSB – Rapid! Francezul a ridiculizat defensiva roş-albaştrilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 21:40

Reclamă
Jayson Papeau, gol fabulos în FCSB – Rapid! Francezul a ridiculizat defensiva roş-albaştrilor

Jayson Papeau, gol fabulos în FCSB - Rapid

Jayson Papeau nu a putut fi oprit de fundaşii FCSB-ului / Captură Orange Sport

Jayson Papeau a marcat un gol fabulos în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1. Francezul de 27 de ani a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă, după ce s-a distrat cu defensiva liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Papeau a înscris al doilea său gol stagional şi primul după o pauză de trei luni. A dat lovitura chiar pe Arena Naţională, în confruntarea cu marea rivală.

Jayson Papeau, gol fabulos în FCSB – Rapid

În minutul 39, Ovidiu Popescu a trimis o minge greşită spre fundaşi, iar Alexandru Ioniţă a scăpat pe contraatac. Ngezana a gafat şi a căzut de lângă extrema Rapidului. Ioniţă i-a pasat în centru lui Papeau, care s-a distrat cu apărătorii FCSB-ului.

Papeau a ridiculizat defensiva roş-albaştrilor. Chiar dacă i-a avut în faţă pe Pantea, Dawa şi Ngezana, francezul a trecut printre ei şi a şutat la colţul scurt. Târnovanu a încercat să intervină, dar mingea i-a trecut printre mâini şi s-a oprit în poartă.

Jayson Papeau s-a bucurat alături de coechipieri şi a redus la tăcere cei 40.000 de fani ai FCSB-ului, aflaţi pe cel mai mare stadion din ţară.

Reclamă

Incidente în derby-ul FCSB – Rapid

Au fost incidente în minutul 24 al derby-ului de pe Arena Naţională. Ovidiu Popescu a avut o intrare dură, la mijlocul terenului, la Jayson Papeau. Spiritele s-au încins imediat şi toţi jucătorii s-au îmbrâncit.

Ovidiu Popescu a încercat să îl deposedeze pe jucătorul francez al rivalei. A intrat prin alunecare, iar Papeau s-a resimţit şi a cerut intervenţia medicilor. Sebastian Colţescu i-a arătat imediat cartonaş galben mijlocaşului liderului Ligii 1.

Jucătorii Rapidului au protestat şi au cerut eliminarea lui Ovidiu Popescu, moment în care „centralul” partidei i-a anunţat că aşteaptă indicaţii din cabina VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Săpunaru şi Radunovic s-au contrat, moment în care au intervenit şi coechipierii lor. Situaţia s-a detensionat după câteva secunde, iar Colţescu a decis să nu „inflameze” şi mai mult atmosfera şi nu a mai acordat alte avertismente.

Arbitrii VAR au decis că Ovidiu Popescu nu trebuia să fie eliminat, astfel că meciul s-a reluat. Papeau şi-a revenit şi a putut continua jocul.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio Vezi toate știrile
Citește și