Închide meniul

Incidente în derby-ul FCSB – Rapid, după o intrare dură a lui Ovidiu Popescu la Jayson Papeau! Ce a decis Sebastian Colţescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 21:17

Reclamă
Incidente în derby-ul FCSB – Rapid, după o intrare dură a lui Ovidiu Popescu la Jayson Papeau! Ce a decis Sebastian Colţescu

Incidente în derby-ul FCSB - Rapid

Scandal pe Arena Naţională / Captură Orange Sport

Au fost incidente în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1. Totul după ce Ovidiu Popescu a avut o intrare dură, la mijlocul terenului, la Jayson Papeau. Spiritele s-au încins imediat şi toţi jucătorii s-au îmbrâncit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu a încercat să îl deposedeze pe jucătorul francez al rivalei. A intrat prin alunecare, iar Papeau s-a resimţit şi a cerut intervenţia medicilor. Sebastian Colţescu i-a arătat imediat cartonaş galben mijlocaşului liderului Ligii 1.

Incidente în derby-ul FCSB – Rapid

Jucătorii Rapidului au protestat şi au cerut eliminarea lui Ovidiu Popescu, moment în care „centralul” partidei i-a anunţat că aşteaptă indicaţii din cabina VAR.

Săpunaru şi Radunovic s-au contrat, moment în care au intervenit şi coechipierii lor. Situaţia s-a detensionat după câteva secunde, iar Colţescu a decis să nu „inflameze” şi mai mult atmosfera şi nu a mai acordat alte avertismente.

Arbitrii VAR au decis că Ovidiu Popescu nu trebuia să fie eliminat, astfel că meciul s-a reluat. Papeau şi-a revenit şi a putut continua jocul.

Reclamă

Jayson Papeau a suferit o accidentare horror anul trecut, într-un meci cu FC Botoşani. A fost operat şi a avut nevoie de 4 luni pentru a se recupera.

Scenografie impresionantă a fanilor celor de la FCSB

Scenografie impresionantă a fanilor celor de la FCSB, chiar înainte ca derby-ul cu Rapid să înceapă, dar şi replica imediată a rapidiştilor. Startul partidei a fost întârziat câteva minute.

Cei care au dat tonul spectacolului au fost cei din galeria FCSB. Aceştia au afişat o scenografie impresionată, pe primul inel al peluzei. Aceştia au venit cu un arsenal impresionant pe stadion, deşi controalele au fost stricte.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii roş-albaştrilor au aprins torţe şi au dat cu petarde. Replica rapidiştilor nu s-a lăsat aşteptată. Fanii giuleşteni au aprins şi ei torţe şi au aruncat cu petarde. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO).

Motivul pentru care Vlad Chiricheş nu este în lot la FCSB – Rapid

Mihai Stoica şi Gigi Becali anunţaseră, înaintea partidei, că Vlad Chiricheş s-a refăcut şi că este apt pentru a juca împotriva giuleştenilor. Totuşi, fundaşul central a acuzat probleme medicale la ultimul antrenament al roş-albaştrilor.

Antrenorul liderului din Liga 1 nu şi-a dorit să rişte o recidivă, motiv pentru care a decis să îl lase în afara lotului pe vetaranul FCSB-ului.

Suntem fericiţi că avem astfel de meciuri, astea sunt cele mai bune meciuri. Jucătorii mei sunt pregătiţi, sper să facem o partidă bună. Vine lume multă şi asta arată ce echipă importantă avem. Trebuie să fim concentraţi, aceste meciuri sunt decise de detalii.

Chiricheş a fost cu noi până ieri. Nu s-a simţit 100% la ultimul antrenament şi trebuie să fie 100%. Avem cei mai buni jucători pe teren. Avem strategia noastră (n.r. când a fost întrebat de Andrea Compagno, care este titular). Jucătorii de pe bancă trebuie să fie pregătiţi şi să ofere ceea ce are nevoie echipa„, a declarat Elias Charalambous, înaintea partidei, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și