Închide meniul

Jayson Papeau l-a ironizat pe Gigi Becali. Fotbalistul a reacționat, după ce latifundiarul i-a jignit pe rapidiști

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2023, 22:22

Reclamă
Jayson Papeau l-a ironizat pe Gigi Becali. Fotbalistul a reacționat, după ce latifundiarul i-a jignit pe rapidiști

Jayson Papeau l-a ironizat pe Gigi Becali

Jayson Papeau, la minge în tricoul Rapidului / Hepta

Jayson Papeau l-a ironizat pe Gigi Becali. Fotbalistul celor de la Rapid a vorbit despre latifundiarul din Pipera, după ce acesta i-a jignit pe giuleșteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la FCSB a avut un derapaj imens după Adunarea Generală a LPF. Oficialii clubului din Giulești nu au fost de acord cu inițiativa latifundiarului din Pipera, iar acesta i-a jignit și pe reprezentanții clubului de sub Podul Grant.

Jayson Papeau l-a ironizat pe Gigi Becali. „Îi recomand să revadă ultimul meci, FCSB – Rapid 1-5”

Jayson Papeau a lansat o serie de ironii către patronul celor de la FCSB. Fotbalistul giuleștenilor i-a recomandat lui Gigi Becali să revadă ultima partidă dintre cele două cluburi. FCSB a pierdut atunci, pe teren propriu, cu scorul de 1-5.

„Nu auzisem de acest om, Gigi Becali, până să vin la Rapid. Am venit, am jucat primul meci contra FCSB, apoi fanii Rapidului mi-au trimis un interviu în care Gigi Becali vorbea despre mine, ‘este un fotbalist care are talent, dar este nefolositor echipei’. ‘Ce vorbește despre mine? Nu-l cunosc! OK, continuă să vorbești despre mine’. A vorbit multe lucruri negative despre noi, îi recomand să mai vadă o dată ultimul meci direct, FCSB – Rapid, scor 1-5. A fost un meci ușor pentru noi, ar trebui să fie atent pe echipa lui și să ne lase pe noi în pace.

Probabil vrea să pună presiune pe noi. Doar că și el, și alții care spun lucruri rele despre Rapid, despre mine, ne motivează. Îmi place să aud astfel de lucruri! Îi pot transmite să continue să vorbească orice vrea, vom vedea ce va fi în timpul sezonului. Nu a fost un miracol să batem FCSB cu 5-1. Dacă am făcut-o o dată, mai putem bate încă de 5, 6, de 10 ori! Chiar și-n primul meci când am jucat, am învins noi 2-0, putea să fie un scor mai mare”, a spus Papeau, potrivit GSP.ro.

Reclamă

În sezonul care tocmai s-a încheiat, Jayson Papeau a reușit să ofere o singură pasă de gol în tricoul lui Rapid. Totuși, fotbalistul a fost accidentat pentru o bună parte a sezonului, mai exact pentru 12 etape.

Fotbalistul francez a ajuns la Rapid în vara anului 2022. Acesta a fost transferat de la Warta Poznan, pentru suma de 200.000 de euro. În momentul de față, jucătorul este cotat la 350.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gigi Becali, derapaj imens. Latifundiarul s-a recunoscut învins

Potrivit digisport.ro, Gigi Becali anunțase un pact între cluburile din Liga 1, pentru a schimba regula U21 înainte de începutul campionatului, care va începe în weekend-ul 15-16 iulie. Totuși, se pare că acest pact nu s-a materializat, iar regula U21 nu va fi eliminată, cel puțin pentru moment.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă latifundiarul din Pipera s-a recunoscut învins, acesta a avut o ieșire nervoasă, după votul de la LPF. Acesta a jignit reprezentanții cluburilor care au votat împotriva demersului său. Becali l-a atacat cel mai dur pe Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, echipă care s-a opus schimbării de regulament, dar nu i-a omis nici pe reprezentanții clubului.

„Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, a tunat Gigi Becali.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:15 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și