Închide meniul

Jefte Betancor revine la CFR Cluj! Atacantul şi-a încheiat aventura la echipa la care a fost împrumutat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 16:46

Jefte Betancor revine la CFR Cluj! Atacantul şi-a încheiat aventura la echipa la care a fost împrumutat

Jefte Betancor revine la CFR Cluj

Jefte Betancor, bucurie după un gol marcat pentru CFR Cluj / Profimediaimages

Jefte Betancor revine la CFR Cluj, în această vară. Atacantul de 29 de ani şi-a încheiat aventura la Pafos, echipă la care era împrumutat de la începutul anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jefte Betancor era transferat de CFR Cluj în vara lui 2022, de la Farul. Clujenii plăteau în schimbul atacantului iberic suma de 300.000 de euro, însă au renunţat la serviciile sale după doar o jumătate de sezon.

Jefte Betancor revine la CFR Cluj

Oficialii de la Pafos au anunţat faptul că Jefte Betancor şi-a încheiat împrumutul la echipă. Acesta ar urma să revină la CFR Cluj, în această pauză competiţională, asta în cazul în care clujenii nu îl vor împrumuta din nou, la o altă formaţie.

„Pafos FC îi mulţumeşte fostului atacant Jefte Betancor pentru contribuţia sa în echipa noastră. Îi urăm toate cele bune în carieră”, se arată în anunţul postat de ciprioţii de la Pafos, pe contul oficial de Facebook.

La echipa la care a fost împrumutat, Betancor a bifat 12 meciuri, şi a marcat un singur gol, într-o jumătate de sezon.

Reclamă

Pentru CFR Cluj, Betancor ar putea reprezenta o variantă, în condiţiile în care Gabriel Debeljuh va pleca din Gruia, iar Rangelo Janga a avut evoluţii modeste la trupa clujeană.

În jumătatea de sezon petrecută la CFR Cluj, Jefte Betancor a bifat 15 partide, în care a reuşit să marcheze trei goluri.

Atacantul spaniol a impresionat însă în sezonul petrecut la Farul, între 2021 şi 2022. Betancor a marcat 16 goluri şi a oferit două asisst-uri, în cele 36 de partide în care a evoluat.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Burcă, şanse mari să plece de la CFR Cluj în această vară

Andrei Burcă are şanse mari să plece de la CFR Cluj în această vară. Fundaşul echipei din Gruia are o ofertă din Europa şi poate părăsi echipa după patru ani.

Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, a declarat că Andrei Burcă şi-a făcut datoria la echipa din Gruia şi că merită să plece în străinătate.

Varga a anunţat că Burcă a primit o ofertă din străinătate. Fără să numească echipa interesată de fundaşul de 30 de ani, patronul clujenilor a dezvăluit că, în proporţie de 80%, transferul se va materializa.

Pentru Burcă este o propunere concretă din Europa și sunt șanse 80% să se realizeze în această vară. Nu pot să vă spun numele. Cred că se va rezolva.

Un jucător ca Burcă merită un transfer în străinătate, după ce și-a făcut datoria la CFR Cluj. Despre plecări, v-au spus și colegii mei că sunt oferte din străinătate pentru anumiți jucători, însă nu avem ceva finalizat”, a declarat Ioan Varga, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile Vezi toate știrile
Citește și