Închide meniul

Giovanni Becali a anunţat singura echipă pentru care Dan Petrescu e dispus să plece de la CFR Cluj: „Pleacă dacă îl caută”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2023, 13:36

Giovanni Becali a anunţat singura echipă pentru care Dan Petrescu e dispus să plece de la CFR Cluj: „Pleacă dacă îl caută

Ioan Becali a vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu

Hepta

  • Echipa pe care Dan Petrescu nu o poate refuza
  • Dezvăluirea făcut de Ioan Becali

 

Giovanni Becali a anunţat singura echipă pentru care Dan Petrescu e dispus să plece de la CFR Cluj. Vărul lui Gigi Becali spune că Dan Petrecu nu poate refuza Chelsea, echipă la care a făcut istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a fost prezent la derby-ul pe care CFR Cluj l-a câştigat în faţa celor de la Universitatea Cluj, scor 4-0. După meci, Giovanni Becali a vorbit cu Dan Petrescu.

Giovanni Becali a anunţat singura echipă pentru care Dan Petrescu e dispus să plece de la CFR Cluj

„Am fost la Cluj la meci. Aseară a fost o atmosferă incendiară la stadion şi cred că şi publicul Universităţii s-a comportat excelent. A fost un spectacol foarte frumos. Generozitatea clubului CFR Cluj, care în loc să ofere 5% din bilete, a acceptat mult mai mult. Asta e civilizaţie.

Reclamă

CFR Cluj a fost peste Universitatea. Cred că “U” are mult de muncă să scape şi la anul să facă o echipă de play-off. Am mâncat cu Dan Petrescu târziu după meci, mi-a spus că nu se poate aşa ceva, să fie înjurat pe propriul stadion. 

Clujul este în ADN-ul lui Dan Petrescu. El pleacă de la Cluj doar dacă îl caută Chelsea. Şi-a găsit oraşul lui, echipa lui. Conducătorii, domnul Neluţu Varga îl iubesc, mai ales dacă va câştiga şi în acest sezon campionatul. 

Reclamă

Va fi greu pentru că are patru combatante. El speră că va câştiga. Ştiţi cum e? Nu se ştie niciodată, dar se simte bine la Cluj. Are un contract bun pentru nivelul României, are rezultate, se simte bine, ce să mai?”, a spus Giovanni Becali la fanatik.ro.

Dan Petrescu, reacţie fabuloasă după ce l-a văzut pe Giovanni Becali la CFR Cluj – U Cluj 4-0

Dan Petrescu a avut o reacţie fabuloasă după ce l-a văzut pe Giovanni Becali la CFR Cluj – U Cluj 4-0. Antrenorul campioanei României a glumit pe seamă prezenţei lui Ioan Becali la Cluj şi a spus că a venit cu o ofertă pentru el de la Real Madrid. Ioan Becali a mers la Cluj pentru a vedea de pe stadion derby-ul clujean. Ioan Becali chiar a vorbit cu Petrescu înaintea derby-ului.

„Da, pentru mine, la Real Madrid. E prima dată când a venit la Cluj, l-am văzut, nu îmi venea să cred, a venit la mine în birou, a fost agentul meu în toată cariera de fotbalist, a venit și în China după mine, i-am zis să mai vină că rezultatul spune că mi-a adus noroc. El vine la meciuri, se bucură, nu are sens, e agent, are viața lui, dar mă leagă o relație de prietenie cu el de mulți ani. Am glumit că a venit pentru mine. Eu nu am agent, dacă mai rămân la CFR nu am nevoie de agent”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – U Cluj 4-0

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – U Cluj 4-0. Antrenorul campioanei a explicat de ce a arătat 4 degete la finalul derby-ului cu Universitatea Cluj. Petrescu a spus că este înjurat non-stop la Cluj, deşi a făcut istorie pentru gruparea din Gruia, dar şi la echipa naţională.

Dan Petrescu a avut un discurs furios după derby-ul câştigat în faţa rivalei din Cluj şi a spus că nu este respectat. Dan Petrescu ar fi vrut ca meciul să se oprească puţin pentru a-i avertiza pe fanii care îl înjurau.

„La cât sunt de înjurat pot să fac și eu ceva, la câte m…primesc, măcar patru degete să arăt și eu. Atât îmi permit și eu, dacă zic ceva sunt certat, peste tot primesc m…peste tot! L-am întrebat pe al patrulea arbitru: ‘băi, dar xenofobie, rasism, nu mai e nimic aici?’ Mă înjură toți peste tot. Măcar patru, am arătat măcar patru, fanilor mei, să înțeleagă și ei, măcar atât, am refulat și eu puțin la cât de înjurat sunt la mine acasă. Aici, să fiu înjurat așa, vi se pare normal?

Așa trebuie întrerupt meciul și la mine, când mă înjură. Și la Cristina Neagu s-a plâns, eu sunt înjurat de 6 ani aici non-stop peste tot, dacă m-aș fi plâns ce aș fi fost? Mie tot stadionul, nu doar 30 de spectatori, cât s-au luat de ea. Normal, să întrerupă și să oprească, eu sunt nimeni? Am scos românii în stradă ca jucător și ca antrenor am făcut rezultate. Și să mă înjure toți așa. Unde e respectul pentru o legendă? Unde? Zero! În România e zero! Asta este realitatea, dacă vă place sau nu, vin la mine acasă și mă înjură tot stadionul, doar nu ai mei, vorbesc de ăia de unde erau, nu galeria lui CFR. 

Mie îmi place să se joace pe teren, dar măcar să dea avertizare. Ce am făcut eu pentru România ei nu au făcut, restul e istorie, e vrăjeală”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc