Închide meniul

Joao Janeiro a rupt tăcerea, după ce a plecat de la FC U Craiova 1948. „Știam riscul înainte să vin”

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2023, 9:03

Reclamă
Joao Janeiro a rupt tăcerea, după ce a plecat de la FC U Craiova 1948. Știam riscul înainte să vin”

Joao Janeiro a rupt tăcerea

Adrian Mititelu și Joao Janeiro, la o conferință de presă / Antena Sport

Joao Janeiro a rupt tăcerea, după ce a plecat de la FC U Craiova 1948. Tehnicianul portughez a plecat de la clubul din Bănie, înainte de start-ul sezonului, după ce a fost prezentat oficial la începutul lunii iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, antrenorul lusitan a decis să vorbească despre plecarea sa din România. Acesta a lăsat de înțeles că nu doar problemele personale l-au determinat să o părăsească pe FC U Craiova 1948, așa cum au anunțat oficialii clubului patronat de Adrian Mititelu.

Joao Janeiro a rupt tăcerea. Tehnicianul din Portugalia a dezvăluit de ce a plecat din Bănie

Joao Janeiro a vorbit despre plecarea de la FC U Craiova 1948. Tehnicianul lusitan a postat un mesaj amplu pe rețelele de socializare, pentru a face lumină în cazul plecării de la echipa lui Adrian Mititelu. Chiar dacă nu a precizat un motiv clar, lusitanul a menționat că nu a plecat doar din cauza problemelor personale.

„Plec de la FC U Craiova 1948, așa cum am venit, cu capul sus. Ca antrenor, uneori aud povești despre situații cu care s-au confruntat alți tehnicieni. Lucruri despre care credem că li se întâmplă doar altora. Este prima dată când mi se întâmplă asta. Știam riscul înainte să vin. Ceea ce nu știam sunt lucruri pe care nu le voi exprima în acest moment. Respect presa și jurnaliștii, dar cer intimitate.

În 3 ligi diferite, «noi» (n.r. – se referă, probabil, la staff-ul lui) am prins cupele europene și am promovat de câte 4 ori. În medie, «noi» am provocat o creștere de 62% a sumelor cu care s-au transferat jucătorii și am îmbunătățit vânzările cluburilor cu 70%. Și aceste lucruri au fost reușite doar cu ore nesfârșite de studiu, muncă, atitudine. Nu am divizat pentru a stăpâni, eu sunt oposul, unesc”, a postat portughezul, pe contul său de Instagram

Reclamă

Joao Janeiro: „A fost alegerea mea să vin”

„Mi-am respectat contractul în 90% din cazuri înainte de a veni la Craiova (o dată am plecat pentru că un alt club mi-a achitat clauza de reziliere) și în 90% din cazuri am avut ofertă de prelungire. Am ales să vin pentru că am «cuvânt». Am avut și alte oportunități cu termeni mai buni din toate punctele de vedere, dar am decis, ca întotdeauna, să mă «țin de cuvânt». Nu pot decât să mă învinovățesc pentru asta. A fost alegerea mea să vin și să opresc negocierile cu alte cluburi/proiecte.

Îi doresc succes Craiovei 1948, vor avea condiții să ajungă în play-off si în competițiile europene. Le doresc multă baftă și jucătorilor, care într-o perioadă scurtă de timp m-au făcut să mă simt bine, am creat o energie puternică împreună. Succes și suporterilor care urmăresc și susțin mereu echipa necondiționat. Cel mai nebunesc lucru din fotbal este să nu renunți niciodată. Mult succes! Mulțumesc, Cu respect, JJ”, se mai arată în mesajul transmis de lusitan.

Joao Janeiro a plecat de la FC U Craiova 1948

Potrivit oficialilor din Bănie, Joao Janeiro s-a confruntat cu probleme personale, motiv pentru care şi-a reziliat, de comun acord cu clubul, contractul la FC U Craiova 1948. Astfel, oltenii rămân fără antrenor, în perioada de pregătire pentru noul sezon de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Astăzi, Fotbal Club Universitatea 1948 și João Janeiro au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului.

Acest lucru s-a efectuat la solicitarea lui João Janeiro, din cauza unor probleme personale intempestive.

Sperăm ca, în viitor, João să aibă șansa să se întoarcă la Craiova. Chiar dacă colaborarea a fost una scurtă, aceasta a fost extrem de plăcută.

Multă baftă, João!”, se arată în anunţul postat de pagina oficială de Facebook a clubului din Bănie.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
Vezi toate știrile
Citește și