Închide meniul

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB: „Vreau titlul și performanță în Europa!”. Noul fundaș al lui Gigi Becali, răspuns sincer: „Am fost surprins!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iulie 2022, 15:56

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB: „Vreau titlul și performanță în Europa!. Noul fundaș al lui Gigi Becali, răspuns sincer: „Am fost surprins!

Joonas Tamm a oferit prima reacție după ce a semnat cu FCSB

Joonas Tamm este noul fundaș de la FCSB / FCSB TV

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB. Fundașul estonian, în vârstă de 30 de ani, a fost prezentat oficial la clubul patronat de Gigi Becali. Noul jucător al „roș-albaștrilor” s-a arătat extrem de entuziasmat de transfer, deși la început a rămas surprins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali și-a „betonat” apărarea cu încă un fundaș străin. Joonas Tamm a semnat un contract valabil pe un an, după ce a fost contactat de Mihai Stoica.

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB: „Vreau titlul și performanță în Europa!”

La prima conferință din postura de jucător al FCSB-ului, Tamm a dezvăluit că este conștient de ambițiile uriașe ale clubului din Berceni.

De asemenea, fundașul de națională a recunoscut că a fost surprins de interesul manifestat de vicecampioană, dar n-a stat prea mult pe gânduri și a semnat:

„Mă simt foarte bine. Vremea și orașul sunt foarte frumoase. Sunt fericit că sunt aici. Înseamnă foarte mult pentru mine faptul că am semnat cu un club cu o asemenea istorie, cu asemenea fani și cu un stadion superb. Este un lucru mare pentru mine.

Reclamă

Am fost surprins (n.r. – de interesul FCSB-ului), dar am fost interesat imediat. M-am consultat cu agentul, am spus ‘da’ și am venit aici. Cred că da (n.r. – dacă a contat că e jucător internațional), pentru că Steaua (n.r. – FCSB) este un club care joacă în Europa tot timpul și sunt ambiții mari aici. Cred că experiența mea și faptul că am jucat atât de multe meciuri la națională a contat.

Pe plan personal, voi încerca să fiu cât mai bun și să ajut echipa să aibă rezultate bune, iar colectiv, bineînțeles, să câștigăm campionatul și să facem performanță în Europa. Nu știu foarte multe despre suporteri, doar ce i-am văzut recent, însă știu că sunt foarte mulți, iar mesajul meu pentru ei este să ne ajute să devenim campioni și să facem treabă bună în Europa.”, a spsu Joonas Tamm, pentru FCSB TV.

Ce salariu va avea Joonas Tamm la FCSB

În această vară, vicecampioana României a transferat 3 fundași centrali: Joyskim Dawa, de la FC Botoșani, Rachid Bouhenna, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joonas Tamm, plecat recent de la Vorskla Poltava.

Reclamă 4 / 0/3

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia va semna pe un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat pentru www.as.ro.

Dacă roș-albaștrii vor fi mulțumiți de evoluțiile fundașului cotat la 600.000 de euro, atunci înțelegerea va fi prelungită cu încă un sezon, iar salariul va ajunge, conform gsp.ro, la 16.000 de euro.

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

„Bine ai venit, Joonas Tamm!

FCSB anunță că fundașul Joonas Tamm a devenit, începând de luni, 11 iulie, jucătorul nostru.

Internaționalul estonian în vârstă de 30 de ani a efectuat vizita medicală și se va alătura lotului condus de Anton Petrea marți dimineață.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Reclamă

Joonas Tamm s-a născut la 2 februarie 1992, în Tallinn și a început fotbalul profesionist la JK Viljandi Tulevik. De-a lungul carieriei, fundașul a mai evoluat pentru Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestorm (Norvegia), Desna (Ucraina) și Vorskla Poltava (Ucraina)”, a anunțat FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și