Închide meniul
VIDEO

Joonas Tamm, primele antrenamente la FCSB. Cum s-a prezentat „pariul” lui Mihai Stoica

Alexandru Ivan Publicat: 13 iulie 2022, 19:06

Joonas Tamm, primele antrenamente la FCSB. Cum s-a prezentat „pariul lui Mihai Stoica

Joonas Tamm a fost adus la FCSB la dorința lui Mihai Stoica

Joonas Tamm, la antrenamentul lui FCSB / FCSB TV

  • Joonas Tamm, primele antrenamente la FCSB
  • Cum s-a prezentat „pariul” lui Mihai Stoica

Joonas Tamm, fundașul adus la FCSB la dorită lui Mihai Stoica, a efectuat primele antrenamente alături de formația roș-albastră. Jucătorul estonian a făcut cunoștiință cu exercițiile lui Thomas Neubert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB TV a publicat miercuri imagini de la ultimul antrenament efectuat de formația lui Toni Petrea. Joonas Tamm nu a lipsit. Estonianul a fost pus să facă sprinturi, dar a arătat ce poate să facă și cu mingea.

Joonas Tamm, primele antrenamente la FCSB

Reclamă

Joonas Tamm s-a născut la 2 februarie 1992, în Tallinn și a început fotbalul profesionist la JK Viljandi Tulevik. De-a lungul carieriei, fundașul a mai evoluat pentru Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestorm (Norvegia), Desna (Ucraina) și Vorskla Poltava (Ucraina).

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia a semnat pentru un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Joonas Tamm, uluit după ce a ajuns la baza FCSB

Joonas Tamm a fost uluit după ce a ajuns la baza FCSB din Berceni. Fundaşul estonian a refuzat oferte din Grecia pentru a semna cu echipa lui Gigi Becali şi nu regretă. Condiţiile pe care le-a găsit la gruparea roş-albastră sunt peste ce a avut în Estonia și Ucraina.

”Eram gata să aștept până la sfârșitul lunii iulie, dar apoi, într-o zi, Harri mi-a scris și mi-a spus că există această oportunitate: `Trebuie să te decizi acum, nu e timp de așteptat. Vrei sau nu?`. Am spus că vreau și duminică am ajuns aici.

Cele două oferte erau din prima ligă a Greciei. Era mai mult de vorbit. Nu am fost prima alegere și au vrut să aștepte iar și iar. Eram gata să fac, dar când a venit oferta din România nu am ezitat.

Reclamă 4 / 0/3

Impresiile sunt foarte bune. În primul rând, datorită suporterilor și cât de iubit este fotbalul aici. Întreaga cultură. Al doilea lucru este baza și condițiile echipei. În comparație cu Estonia și Ucraina, sunt condiții total diferite. Cu siguranță, nu am mai avut niciodată asemenea condiții la echipa de club. Aici există o bază complexă de antrenament, săli pentru antrenori, vestiare, spații de recuperare, piscine, saune, cantină.

Urmează locul unde sunt cazați jucătorii. Stăm aici înainte și după jocuri. Apoi, este o casă de refugiați ucraineni. Apoi, locul unde stau tinerii jucători din academie. Sunt o mulțime de terenuri cu o iarbă absolut perfectă. Chiar și biserica avem aici! Nu am văzut încă totul, dar este o bază foarte mare și condiții extrem de bune”, a declarat Joonas Tamm, potrivit soccernet.ee.

Joonas Tamm, pariul lui Mihai Stoica

Gigi Becali susține că Joonas Tamm a semnat cu FCSB exclusiv la dorința lui Mihai Stoica, fără ca el să aibă vreo implicare în transfer.

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

FCSB l-a pierdut deja pe Iulian Cristea, accidentat în timpul acțiunii de la echipa națională, la începutul lui iunie. Fundașul nu va mai evolua în 2022. Pe lângă absențele din partea problemelor medicale, FCSB a rămas și fără Andrei Miron și Paulo Vinicius, cărora Gigi Becali nu a mai vrut să le prelungească contractele.

În această vară, vicecampioana României a transferat 3 fundași centrali: Joyskim Dawa, de la FC Botoșani, Rachid Bouhenna, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joonas Tamm, plecat recent de la Vorskla Poltava.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”