Închide meniul

Joonas Tamm vrea tot cu FCSB: „Ne dorim titlul şi Cupa!” Mesaj de luptă al fundaşului roş-albaştrilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2022, 19:56

Joonas Tamm vrea tot cu FCSB: „Ne dorim titlul şi Cupa! Mesaj de luptă al fundaşului roş-albaştrilor

Joonas Tamm a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB

Joonas Tamm, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Joonas Tamm şi-a setat obiectivele la FCSB! Fundaşul estonian îşi doreşte să devină campion în Liga 1, alături de trupa roş-albastră, şi totodată vrea să câştige Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joonas Tamm este unul dintre jucătorii de bază de la FCSB. Transferat la începutul sezonului, stopper-ul în vârstă de 30 ani, s-a integrat perfect în echipa patronată de Gigi Becali.

Joonas Tamm vrea tot cu FCSB

Joonas Tamm a dezvăluit că s-a acomodat foarte bine la FCSB, deşi au existat şi momente dificile. Înaintea reluării Ligii 1, fundaşul estonian a declarat că roş-albaştrii sunt obişnuiţi cu ritmul „de foc”, încă de la începutul sezonului. Trupa lui Mihai Pintilii va avea două dueluri „de foc”, restante, cu Botoşani şi CFR Cluj.

„Cred că m-am acomodat destul de bine, mă înţeleg bine cu toată lumea, au fost momente bune, dar şi dificile, suişuri şi coborâşuri, dar suntem pe drumul cel bun. Cred că este un nivel bun, este competitiv, toate meciurile sunt grele, mai ales că toate echipele dau ce au mai bun împotriva noastră, iar noi trebuie să jucăm foarte bine ca să facem rezultate.

Va fi un program foarte încărcat, dar noi suntem obişnuiţi, nu e nimic nou pentru noi, trebuie să ne recuperăm bine şi să jucăm aşa cum am jucat în ultimele meciuri.

Reclamă

Vrem să câştigăm Campionatul şi Cupa, cu siguranţă!”, a declarat Joonas Tamm, într-un interviu pentru FCSB TV.

Totodată, Joonas Tamm şi-a setat şi favorita pentru Campionatul Mondial din Qatar. Stopper-ul de la FCSB s-a declarat impresionat de forma arătată de Spania, în victoria cu 7-0 în faţa celor din Costa Rica.

Nu am nepărat o favorită, dar îmi place Franţa, poate şi Spania, mi-a plăcut muşlt cum a jucat, vom vedea cum vor juca împotriva unei echipe mai puternice. E plăcut să te uiţi, dar nu îmi dă sentimentul că e o Cupă Mondială, poate pentru că nu e vară, dar cu siguranţă e interesant să te uiţi”, a mai completat Joonas Tamm.

Reclamă 4 / 0/3

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia! Mesajul emoţionant al soţiei fundaşului de la FCSB

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia. Fundaşul de la FCSB a primit acest premiu într-o gală ce a avut loc în urmă cu o săptămână. Acesta a fost însoţit de soţia sa, care a postat ulterior şi un mesaj emoţionant.

Evoluţiile consistente de la FCSB l-au ajutat pe Joonas Tamm să devină cel mai bun jucător estonian al anului. Soţia fundaşului a avut un mesaj emoţionant, după premiul câştigat de fundaşul său.

”Acest an a fost al nostru, în cel mai bun mod cu putință. Am așteptat să primești acest premiu pentru că motivația și dedicarea ta trebuiau să dea, la un moment dat, rezultate.

Îl meriți, fără dubii. Suntem toți mândri de tine și rămânem cei mai mari fani ai tăi, așa cum am fost în ultimii 10 ani și cum vom continua să fim până te vei retrage. E ușor să fii un model pentru mine, în special datorită determinării tale și a faptului că nu ai renunțat niciodată, nici măcar când situația a fost dificilă.

E incredibil să ne gândim acum că în urmă cu doar câțiva ani a trebuit să îți iei cariera de la zero și nu putea fi nimic privit cu optimism. De aceea meriți acest premiu și ești un model demn de urmat„, a scris Meryl Magi, soţia lui Joonas Tamm, pe reţelele de socializare.

Recomandări
  • Joonas Tamm şi-a setat obiectivele la FCSB
  • Fundaşul vrea să devină campion în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și