Închide meniul

Jovan Markovic a rupt tăcerea despre scandalul cu Mirel Rădoi! Ce a spus despre fostul antrenor de la Universitatea Craiova

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 22:56

Reclamă
Jovan Markovic a rupt tăcerea despre scandalul cu Mirel Rădoi! Ce a spus despre fostul antrenor de la Universitatea Craiova

Ce a făcut Jovan Markovic la nici 24 de ore după ce a fost "atacat" de Mirel Rădoi

Jovan Markovic, în tricoul Universităţii Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jovan Markovic a rupt tăcerea despre scandalul cu Mirel Rădoi. Atacantul de 21 de ani a revenit în primul „11” al Universității Craiova, odată cu plecarea lui Rădoi de pe banca formației din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Markovic a marcat golul de 2-0 din meciul cu Chindia Târgoviște, câștigat de olteni cu 3-0 în etapa a 21-a din Liga 1.

Jovan Markovic a rupt tăcerea despre scandalul cu Mirel Rădoi!

Jovan Markovic a vorbit în premieră despre incidentul cu Mirel Rădoi. Fostul tehnician al Universității Craiova l-a exclus din lot pe atacantul născut la Belgrad timp de două meciuri, după remiza rușinoasă cu Ocna Mureș, 1-1, din Cupa României.

Markovic a precizat că nu s-a certat cu Rădoi și i-a respectat decizia.

„A fost un meci destul de ok, cu o execuție foarte frumoasă din partea mea. Așa am gândit-o și mi-a ieșit. Am fost foarte încrezător, dacă am încercat așa. Eu cu Mister (n.r. – Mirel Rădoi) nu m-am certat sau ceva, a fost decizia lui Mister, am respectat-o și atâta tot. Nu e existat altă discuție. Nu am probleme de genul.

Reclamă
Reclamă

E un campionat foarte greu, cred că în ultimele etape se va decide lupta la titlu. În 2023 îmi propun să dau cât mai multe goluri și să îmi ajut echipa. Suntem în stare de așa ceva (n.r. să câștige titlul), sperăm să o facem anul ăsta sau anul viitor.

Noi trebuie să dăm câte 10 goluri pe meci ca să fie mulțumiți (n.r. – suporterii), dar noi le mulțumim că au venit la stadion și ne vedem de jocul nostru”, a spus Jovan Markovic, pentru digisport.ro.

Alexandru Crețu, optimist după Universitatea Craiova – Chindia 3-0: „Stăm aproape de primele două locuri”

Oltenii au făcut show în Bănie, în etapa a 21-a din Liga 1, la ultimul meci din 2022. Alexandru Crețu, Jovan Markovic și Bogdan Mitrea au „mitraliat” echipa lui Toni Petrea.

Reclamă

Trupa din Bănie are șansa să încheie anul pe locul 3 în Liga 1, în cazul în care Rapid nu va câștiga în etapa a 21-a, cu UTA Arad.

Crețu a ajuns la 5 goluri marcate în actualul sezon și a dezvăluit că, pentru el, acest lucru „nu e o surpriză”. Alexandru Crețu este optimist că Universitatea Craiova poate intra în lupta pentru titlu în Liga 1.

„Mai puțin important asta (n.r. – că a marcat), avem 3 puncte, am practicat un joc frumos și am terminat anul cu două victorii, erau importante. Suntem acolo și ținem pasul cu echipele din fruntea clasamentului.

E clar că vor fi schimbări, sunt importante, ar trebui să ne motiveze pe fiecare. Poate vor pleca jucători, vor veni jucători noi. Ne bucurăm de sărbători, a fost un an greu, nu e ușor. Îi felicit pe colegii mei că am reușit să ne ridicăm.

Am marcat 5 goluri. Pentru mine nu e o surpriză. Dacă ne uităm pe statistici, sunt unul dintre cei mai periculoși jucători ai Craiovei. Mereu apar în careu și mă pun în slujba echipei.

Cel mai bun antrenor e cel care ne face să jucăm fotbal. Nu e treaba mea să mă uit după antrenor. (N.r. – Despre titlu) E prematur să vorbim acum, e clar că noi suntem acolo în fruntea clasamentului, stăm aproape de primele două locuri și vom vedea ce se va întâmpla anul viitor”, a spus Alexandru Crețu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și