Închide meniul

Jovan Markovic, laude pentru Eugen Neagoe înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „E aproape de toţi! Contează că a fost atacant!”

Cosmin Olteanu Publicat: 30 aprilie 2023, 12:28

Reclamă
Jovan Markovic, laude pentru Eugen Neagoe înainte de Universitatea Craiova – FCSB: E aproape de toţi! Contează că a fost atacant!”

Jovan Markovic, laude pentru Eugen Neagoe înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Jovan Markovic, în timpul unui meci / Hepta

Jovan Markovic a avut laude pentru Eugen Neagoe înainte de Universitatea Craiova – FCSB. În prezent, trupa lui Eugen Neagoe se află pe locul 4 din play-off-ul Ligii 1, cu 35 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jovan Markovic susține că îl apreciază foarte mult pe Eugen Neagoe, deoarece este un antrenor care comunică foarte bine cu jucătorii.

Jovan Markovic, laude pentru Eugen Neagoe înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Totodată, atacantul oltenilor le-a transmis fanilor faptul că va da totul pentru a marca din nou în fața FCSB-ului.

„Eu zic că o să fie un meci frumos şi o atmosferă frumoasă în tribune, sperăm să-i facem fericiţi pe suporteri. Suntem două echipe foarte bune, care ne dorim trofee, cu suporteri mulţi. La Craiova e presiune mereu, ne dorim să câştigăm fiecare meci, dar la final vom trage linie.

Nu vorbim de titlu, ci de meciul următor. Am mai jucat cu stadionul plin, le mulţumim fanilor că vin în număr mare şi le promit că joc cât mai bine, dar nu pot să le promit goluri. Nu e o problemă că sunt titular sau rezervă, eu încerc să intru mereu cât mai bine.

Reclamă

Regretăm fiecare punct pierdut, dar orice om greşeşte şi sperăm să nu mai facem erori.

«Mister» e aproape de toţi, ne încurajează, e foarte important să ţină grupul unit, contează şi că a fost atacant, mie îmi dă sfaturi bune, să iau cele mai bune soluţii, mai face şi finalizare”, a declarat Jovan Markovic, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Jovan Markovic a marcat în ultimul meci direct dintre FCSB și Universitatea Craiova, terminat 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu: „Avem șanse pentru toate obiectivele propuse anul acesta!”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a spus că este încrezător că trupa din Bănie va reuși să o „răpună” pe FCSB, în meciul de diseară.

„Să fim bucuroși duminică seara, o cred posibilă victoria noastră și am o mare speranță că se va întâmpla împotriva FCSB-ului. Să consfințească faptul că suntem în continuare cu șanse pentru podium, avem șanse pentru toate obiectivele propuse anul acesta, deși cel din Cupă nu mai este posibil.

Am fost aproape de campionat în toți anii aceștia. În 2020, am fost foarte apropiați. Consider că, dacă am fi fost într-o formulă completă, și mă refer la public, poate ar fi fost rezultatul dorit. Dacă vedeți ce s-a întâmplat între noi și CFR Cluj la meciurile care s-au jucat cu spectatori, singurul minisucces este un meci egal, iar în rest am fost câștigători.

Am fost aproape de îndeplinirea obiectivului de campionat, tot timpul ne-a lipsit ceva. Mi-aș fi dorit titlul în perioada asta, mă gândesc că mai am contract până în 2024 și, dacă nu este anul ăsta, poate fi la anul. Trăiesc cu speranța asta și este bine că te mai alimentezi, te mai legi de ceva”, a spus și Sorin Cârțu.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB este programat astăzi, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și