Închide meniul

Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB: „Tot timpul ne-a lipsit ceva!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 aprilie 2023, 12:53

Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB: „Tot timpul ne-a lipsit ceva!

Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe / Hepta

Sorin Cârţu a avut o reacţie categorică, înaintea derby-ului dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Preşedintele oltenilor îşi doreşte victoria în duelul de duminică seara, din Bănie. În cazul unui succes, trupa lui Eugen Neagoe ar urca pe loc de podium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi FCSB se întâlnesc într-un meci din runda a şasea a play-off-ului din Liga 1. Duelul va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Sorin Cârţu susţine că Universitatea Craiova îşi poate îndeplini obiectivul, acela de a se clasa pe un loc de podium la finalul sezonului. Preşedintele trupei din Bănie susţine că oltenii au avut şanse şi la titlu, în ultimii ani, şi speră ca echipa sa să devină campioană în 2024, sezon care coincide cu ultimul său an de contra în Bănie.

„Să fim bucuroși duminică seara, cred o posibilă victorie a noastră, și am o mare speranță că se va întâmpla împotriva FCSB-ului. Să consfințească faptul că suntem în continuare cu șanse pentru podium, avem șanse pentru toate obiectivele propuse anul acesta, deși cel din Cupă nu mai este posibil.

Am fost aproape de campionat în toți anii aceștia. În 2020, am fost foarte apropiați. Consider că, dacă am fi fost într-o formulă completă, și mă refer la public, poate ar fi fost rezultatul dorit. Dacă vedeți ce s-a întâmplat între noi și CFR Cluj la meciurile care s-au jucat cu spectatori, singurul mini-succes este un meci egal, iar în rest am fost câștigători.

Reclamă

Am fost aproape de îndeplinirea obiectivului de campionat, tot timpul ne-a lipsit ceva. Mi-aș fi dorit titlul în perioada asta, mă gândesc că mai am contract până în 2024 și, dacă nu este anul ăsta, poate fi la anul. Trăiesc cu speranța asta și este bine că te mai alimentezi, te mai legi de ceva”, a declarat Sorin Cârţu, în cadrul unui eveniment.

Andrei Ivan s-a accidentat chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Andrei Ivan s-a accidentat chiar înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Golgheterul oltenilor are probleme medicale şi este pe punctul de a rata meciul din Bănie.

Universitatea Craiova este obligată să câştige în faţa roş-albaştrilor pentru a continua să spere la titlu. Eugen Neagoe ar putea fi nevoit să se descurce fără golgheterul echipei. A primit o lovitură importantă la ultimul antrenament.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit prosport.ro, Andrei Ivan s-a accidentat şi a părăsit antrenamentul care a avut loc cu două zile înaintea confruntării cu FCSB. Staff-ul medical urmează să stabilească, în următoarele ore, dacă există vreo şansă ca atacantul de 26 de ani să fie recuperat în timp record.

Ivan va fi suspus unui control medical şi aşteaptă verdictul. 10 goluri şi 2 pase decisive a reuşit starul oltenilor în această ediţie de campionat. În toate competiţiile are 13 goluri şi 4 assist-uri în 38 de partide.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și