Închide meniul

Joyskim Dawa, debusolat după ce a fost „înger și demon” în FCSB – Hermannstadt 2-2: „Mă simt vinovat! Am fost obosit după meciul cu Viking”

Cosmin Cioboată Publicat: 29 august 2022, 0:09

Reclamă
Joyskim Dawa, debusolat după ce a fost „înger și demon în FCSB – Hermannstadt 2-2: „Mă simt vinovat! Am fost obosit după meciul cu Viking

Basarab Panduru a dat de pământ cu Joyskim Dawa

Joyskim Dawa, în timpul unui meci pentru FCSB / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Joyskim Dawa s-a arătat foarte supărat după partida FCSB – Hermannstadt 2-2, din runda cu numărul 7 din Liga 1. Fundașul vicecampioanei și-a recunoscut greșeala de la primul gol marcat de sibieni. În același timp, camerunezul a explicat că evoluția modestă a roș-albaștrilor din această seară s-a datorat oboselii acumulate în ultimele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa și-a reparat greșeala în minutul 34, când a reușit un gol fabulos și a restabilit egalitatea.

Joyskim Dawa, debusolat după ce a fost „înger și demon” în FCSB – Hermannstadt 2-2

Fundașul transferat de FCSB în această vară susține că oboseala adunată după meciul cu Viking, de joi seară, și-a spus cuvântul în partida cu Hermannstadt:

„Am fost obosit după meciul cu Viking, am jucat cu foarte puțin timp înainte. Din păcate nu am reușit să câștigăm, ne concentrăm pentru următoarele meciuri. Mă simt vinovat pentru primul gol pentru că am primit mingea și după aceea s-a întâmplat ce a însemnat.

După aceea am încercat să îmi repar greșeala și să dau tot ce e mai bun și am reușit golul egalizator. Am primit mingea și m-am gândit din prima să șutez. Cred că am avut și puțin noroc pentru că portarul era ieșit. Suntem o echipă nouă, trebuie să țineți cont de asta, avem mulți jucători tineri, dar odată cu trecerea timpului lucrurile vor arăta mai bine. Trebuie să muncim și să luăm meci cu meci”, a declarat Joyskim Dawa, pentru Digisport.

Reclamă

Nu mai puțin de 6 jucători de bază ai vicecampioanei României au fost lăsați pe dinafară de „Dicanio” la meciul cu sibienii.

Florinel Coman, noul căpitan al FCSB-ului, a fost lăsat în afara lotului, în timp ce Octavian Popescu, Malcom Edjouma, David Miculescu, Risto Radunovic și Andrei Cordea, jucători obișnuiți să fie titulari, vor începe meciul pe bancă.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu FC Hermannstadt:

Reclamă 4 / 0/3
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Boboc – Dulca, Oaidă – Rață, Olaru, Musi – B. Rusu

Rezerve: A. Vlad, Haruț, I. Stoica, Oc. Popescu, Miculescu, Edjouma, Radunovic, Radaslavescu, Cordea

FCSB – FC Hermannstadt 2-2. Trupa lui Nicolae Dică a smuls un punct în minutul 90+2!

A fost spectacol total pe Arena Națională. Sibienii au condus de două ori, dar FCSB n-a renunțat la luptă și a reușit să egaleze de fiecare dată.

FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 21, prin Mihai Butean, cu un șut violent lângă bară. Joyskim Dawa a restabilit egalitatea în minutul 34, cu o execuție de senzație.

Sibienii au preluat din nou conducerea în minutul 65, prin Daniel Paraschiv, care a trimis spectaculos cu capul, după un corner.

Meciul părea să se îndrepte către o victorie-șoc a formației lui Marius Măldărășanu, dar Malcom Edjouma a mai avut un cuvânt de spus. Mijlocașul francez a egalat în minutul 90+2, cu un șut din interiorul careului.

FCSB rămâne cu o singură victorie în Liga 1. După primele 7 etape, roș-albaștrii se află pe locul 13, cu 7 puncte acumulate. De cealaltă parte, sibienii continuă să surprindă plăcut. Deși sunt neplătiți de luni de zile, cei de la Hermnanstadt ocupă poziția a 7-a, cu 10 puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și