Închide meniul

FCSB – FC Hermannstadt 2-2. Trupa lui Nicolae Dică a smuls un punct în minutul 90+2, după golul lui Malcom Edjouma! Remiză chinuită pentru roș-albaștri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 august 2022, 23:25

FCSB – FC Hermannstadt 2-2. Trupa lui Nicolae Dică a smuls un punct în minutul 90+2, după golul lui Malcom Edjouma! Remiză chinuită pentru roș-albaștri

Basarab Panduru îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari - FCSB 1-2

Malcom Edjouma, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

FCSB – FC Hermannstadt 2-2. Trupa lui Nicolae Dică a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului din etapa a 7-a a Ligii 1. Vicecampioana a evitat înfrângerea pe final, grație golului marcat de Malcom Edjouma în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost spectacol total pe Arena Națională. Sibienii au condus de două ori, dar FCSB n-a renunțat la luptă și a reușit să egaleze de fiecare dată.

FCSB – FC Hermannstadt 2-2. Trupa lui Nicolae Dică a smuls un punct în minutul 90+2!

FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 21, prin Mihai Butean, cu un șut violent lângă bară. Joyskim Dawa a restabilit egalitatea în minutul 34, cu o execuție de senzație.

Sibienii au preluat din nou conducerea în minutul 65, prin Daniel Paraschiv, care a trimis spectaculos cu capul, după un corner.

Meciul părea să se îndrepte către o victorie-șoc a formației lui Marius Măldărășanu, dar Malcom Edjouma a mai avut un cuvânt de spus. Mijlocașul francez a egalat în minutul 90+2, cu un șut din interiorul careului.

Reclamă

FCSB rămâne cu o singură victorie în Liga 1. După primele 7 etape, roș-albaștrii se află pe locul 13, cu 7 puncte acumulate. De cealaltă parte, sibienii continuă să surprindă plăcut. Deși sunt neplătiți de luni de zile, cei de la Hermnanstadt ocupă poziția a 7-a, cu 10 puncte.

FINAL. FCSB – FC Hermannstadt 2-2. Remiză pe Arena Națională! Vicecampioana a smuls o remiză în minutul 90+2.

Min 90+2. FCSB – FC Hermannstadt 2-2. GOOOL FCSB! Malcom Edjouma a marcat cu un șut din interiorul careului, după o preluare perfectă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 65: FCSB – FC Hermannstadt 1-2. GOOOL! Daniel George Paraschiv i-a readus pe sibieni în avantaj cu o lovitură de cap.

Min. 46: Cordea, Octavian Popescu, Miculescu și Pantea au intrat în locul lui Rață, Dulca, Rusu și Edjouma.

Min. 34: FCSB – FC Hermannstadt 1-1. GOOOL! Joyskim Dawa s-a revanşat după ce a gafat la golul sibienilor. A marcat spectaculos şi a restabilit egalitatea.

Min. 21: FCSB – FC Hermannstadt 0-1. GOOOL! Butean a reuşit un gol de senzaţie! Dawa s-a făcut de râs în defensiva roş-albaştrilor.

Update: Jucătorii celor de la FC Hermannstadt au protestat pentru aproape 40 de secunde. Sibienii sunt neplătiţi de luni bune.

Min. 1: A început meciul!

Update 20.00: Au apărut echipele de start. Surprize uriașe în primul „11” al lui Nicolae Dică. Florinel Coman, noul căpitan al FCSB-ului, nu se află nici măcar pe bancă. De asemenea, nume „grele” din echipa obișnuită a „roș-albaștrilor”, precum Octavan Popescu sau Malcom Edjouma, vor fi rezerve în duelul de pe Arena Națională.

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Boboc – Dulca, Oaidă – Rață, Olaru, Musi – B. Rusu

Rezerve: A. Vlad, Haruț, I. Stoica, Oc. Popescu, Miculescu, Edjouma, Radunovic, Radaslavescu, Cordea

Antrenor: Nicolae Dică

Hermannstadt: Muțiu – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – S. Mino, Biceanu – P. Petrescu, Baba Alhassan, Oroian – G. Paraschiv

Rezerve: Uțiu, Bejan, Medina Etienne, Răuță, Balaure, Năstăsie, C. Popescu, Hora, Buhăcianu

Antrenor: Marius Măldărășanu

Nicolae Dică: „Ne așteaptă un meci greu!

”Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o nou-promovată care a început bine campionatul, i-am urmărit și în Liga 2, au rămas în mare cu jucătorii de atunci. E o echipă care mie îmi place și trebuie să ne așteptăm la un joc foarte greu. Joacă un fotbal bun, a creat multe probleme adversarilor și a făcut și puncte în acest start de campionat.

Trebuie să fim conștienți că avem că obiectiv câștigarea campionatului. Acum, prioritatea noastră este campionatul. Pentru asta trebuie să muncim zilnic și să dăm totul”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Nicolae Dică, prima reacție după transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Nicolae Dică a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

Dică e încântat de Compagno, dar a precizat că nu va sărbători până când nu îl va vedea pe atacantul italian la atrenamentele roș-albaștrilor.

„Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Să fie la antrenament. Când vine la antrenament, atunci putem spune ok.

Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, pentru că îmi doresc acest lucru. Este un jucător bun pentru campionatul României, a arătat-o la Craiova și i-a ajutat și la Liga a 2-a și în Liga 1. Are realizări și pe acest început de campionat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și