Închide meniul

Joyskim Dawa, gafă de proporţii în Hermannstadt – FCSB! Camerunezul a faultat în careu şi şi-a lăsat echipa în 10 oameni!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 21:48

Reclamă
Joyskim Dawa, gafă de proporţii în Hermannstadt – FCSB! Camerunezul a faultat în careu şi şi-a lăsat echipa în 10 oameni!

Joyskim Dawa, gafă de proporţii în Hermannstadt - FCSB!

Joyskim Dawa, în timpul unui meci / Profimediaimages

Joyskim Dawa, gafă de proporţii în Hermannstadt – FCSB! În minutul 60 al întâlnirii, fundaşul camerunez a pierdut controlul unui balon şi l-a faultat în careu pe Neguţ, de la Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu numai că sibienii au primit o lovitură de la 11 metri, dar Dawa a fost eliminat. Paraschiv a reuşit să marcheze din acţiune, după ce iniţial a ratat penalty-ul, iar scorul s-a făcut 2-2.

Joyskim Dawa, gafă de proporţii în Hermannstadt – FCSB!

Gafa uriaşă a lui Dawa a avut loc în momentul în care roş-albaştrii erau în avantaj. Restanţa Hermannstadt – FCSB a fost deopotrivă dramatică şi spectaculoasă.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 13, prin Balaure, la scurt timp după ce lui Andrea Compagno i s-a anulat un gol.

Compagno avea ulterior să reuşească o „dublă”, marcând în minutele 31 (din penalty) şi 47.

Reclamă

Greşeala lui Dawa a dus ca scorul să devină 2-2, Paraschiv introducând mingea în plasă după ce mai întâi a ratat penalty-ul acordat după gafa camerunezului.

Gigi Becali se temea înainte de Hermannstadt – FCSB

Gigi Becali se temea înainte de Hermannstadt – FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că avea emoţii înaintea duelului cu sibienii, dorindu-şi ca echipa sa să obţină cele trei puncte, pentru a se distanţa pe primul loc în Liga 1.

Latifundiarul din Pipera a declarat că echipa sa a demonstrat că are forţă în acest sezon, după victoriile cu contracandidatele la titlu, Farul, CFR Cluj sau Universitatea Craiova. Acesta susţine că mai are două meciuri dificile în acest tur de campionat, cu rivala Rapid şi cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

„La orice meci trebuie să ai emoții și cu orice echipă, ca să câștigi campionatul. Noi le-am bătut pe toate, pe Craiova, pe CFR, pe Farul, contracandidate.

Mai avem doar cu Rapid și Sepsi. Cum să fie ușor, nu mai e niciun meci ușor. Normal, trebuie să îi batem pe Hermannstadt”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Alexandru Băluţă a revenit la FCSB cu Hermannstadt

Alexandru Băluţă a intrat din primul minut în restanţa pe care FCSB a avut-o cu Hermannstadt. El a fost schimbat la startul reprizei secunde cu Florinel Coman.

Elias Charalambous anuna înainte de meci că Alexandru Băluţă este apt şi va putea juca cu Hermannstadt. Mai mult, singurul jucător indisponibil pentru partida cu Hermannstadt a fost Vlad Chiricheş.

Antrenorul celor de la FCSB anticipa că partida de la Sibiu ar putea fi mai grea decât cea cu Farul. Charalambous preciza că va face mai multe schimbări în echipă, în contextul în care FCSB va juca 3 partide în doar 7 zile.

„Urmează încă un meci dificil în doar câteva zile. Jucăm împotriva unei bune, care are un antrenor foarte bun și care e bine organizată. Am văzut că a pus probleme tuturor adversarilor.

Dar noi vom merge să facem tot ce putem pentru lua a cele trei puncte. Jucătorii sunt într-o formă bună, dar nu va fi ușor. Poate chiar va fi mai greu decât etapa trecută. Dar vom da totul pentru câștiga acest meci. După cum am spus, avem multe meciuri. E clar că nu putem conta doar pe 11 jucători. Sunt fericit că avem jucători buni, care se pot adapta.

Reclamă

Băluță e gata. E pregătit 100%. Va fi cu noi mâine. Și Pantea e bine. Despre Chiricheș știam că va fi indisponibil mult timp. Se recuperează zi de zi, dar încă mai are nevoie de timp. Doar el e indisponibil”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și