Închide meniul

Joyskim Dawa l-a scos din minţi pe Nicolae Dică, după ce a comis penalty în Sepsi – FCSB 0-1: „Am vorbit cu el!”

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2022, 9:07

Reclamă
Joyskim Dawa l-a scos din minţi pe Nicolae Dică, după ce a comis penalty în Sepsi – FCSB 0-1: „Am vorbit cu el!

Joyskim Dawa nu va fi în lot la Voluntari - FCSB

Joyskim Dawa, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Joyskim Dawa l-a scos din minţi pe Nicolae Dică. Fundaşul a comis penalty în Sepsi – FCSB 0-1, dar a fost salvat de Ştefan Târnovanu care a apărat lovitura de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică speră ca fundaşul din Camerun să fie mai precaut şi să nu mai faulteze atât de mult. Greşeala de seara trecută nu este prima pe care apărătorul o face în acest sezon.

Joyskim Dawa l-a scos din minţi pe Nicolae Dică

„Dicanio” a avut o discuţie între patru ochi cu Dawa, căruia i-a cerut mai multă atenţie.

„Tot am vorbit cu el, i-am explicat să nu mai țină atât de mult. Ușor, ușor, sperăm să nu mai facă aceste greșeli”, s-a enervat Nicolae Dică.

Gigi Becali l-a distrus pe Joyskim Dawa după Sepsi – FCSB 0-1

Gigi Becali i-a criticat pe Joyskim Dawa, Florinel Coman și Malcom Edjouma după Sepsi – FCSB 0-1. Patronul roș-albaștrilor nu a avut milă de jucătorii săi.

Reclamă
Reclamă

Dawa a făcut un penalty în prima repriză, dar FCSB a fost salvată de parada lui Târnovanu. Florinel Coman a rezistat doar 45 de minute pe teren, fiind înlocuit la pauză cu Omrani. Edjouma a ieșit și el în minutul 57.

„Eu cred că așa ar trebui să se arbitreze. Eu sunt adeptul acestui tip de arbitraje. Dacă ești fundaș central (Dawa), de ce să îl tragi de tricou pe Tudorie? Nu ai voie să îl tragi! Nu că mai ușor sau mai tare. Pune piciorul la minge, că nu se joacă fotbalul cu mâna pe tricou.

M-a dezamăgit Coman, dar și Edjouma. Malcom era favoritul lui, dar noi jucam în 10 oameni azi. El încurca echipa, le zicea lor să vină să o ia, că el nu vrea să paseze. Și acum am încredere în el, dar trebuie să știe că nu se joacă așa fotbal. În meciurile tari, cu OSK, trebuie să fii atent”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă

Ştefan Târnovanu, savuros după ce a fost erou în Sepsi – FCSB 0-1

Ştefan Târnovanu a fost savuros după ce a fost erou în Sepsi – FCSB 0-1. Portarul roş-albaştrilor a avut din nou o prestaţie fabuloasă la Sfântu Gheorghe şi s-a amuzat la finalul meciului.

Târnovanu a transmis că preferă să evolueze de fiecare dată pe terenul lui Sepsi, dacă FCSB nu va fi lăsată să evolueze în Ghencea, stadionul rivalilor de la CSA Steaua.

„Este al doilea meci la rând în care am avut o evoluţie bună. Mă gândeam acum că, dacă nu vom fi lăsaţi în Ghencea să jucăm, putem să venim aici pentru că nu iau goluri. O să vedem. A fost un meci foarte dificil. Practică cam cel mai frumos fotbal alături de Farul Constanţa.

E un pas mare pentru play-off. Veneam după meciurile de uitat din Europa. Din 7-8 penalty-uri nu am reuşit să bat niciunul. Aveam lista pentru lovituri de la 11 metri, dar el (n.r Alexandru Tudorie) nu era pe ea!”, a declarat Ştefan Târnovanu la finalul meciului.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:39

Adelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și