Închide meniul

Joyskim Dawa nu va juca în Voluntari – FCSB! Fundaşul a plecat de urgenţă din ţară

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2023, 21:29

Reclamă
Joyskim Dawa nu va juca în Voluntari – FCSB! Fundaşul a plecat de urgenţă din ţară

Joyskim Dawa nu va fi în lot la Voluntari - FCSB

Joyskim Dawa, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Joyskim Dawa nu va juca în Voluntari – FCSB, după ce socrul său a decedat. Dawa a plecat în Franţa pentru a fi alături de familia sa. Acesta este al doilea meci consecutiv pe care Dawa îl ratează la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ratat derby-ul cu CFR Cluj pentru că a fost suspendat, Joyskim Dawa nu va fi în lot nici cu FC Voluntari. De această dată, motivul este unul dramatic. Socrul său a decedat, iar fundaşul de la FCSB a decis să plece din ţară pentru a fi alături de soţia sa, scriu cei de la gsp.ro.

Joyskim Dawa nu va juca în Voluntari – FCSB

Situaţia nu este una bună pe Joyskim Dawa nici pe plan profesional. Fundaşul a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, după ce a fost eliminat în partida cu Farul. Dawa nu a jucat nici în derby-ul cu CFR Cluj, pe care FCSB l-a câştigat chiar în Gruia.

Gigi Becali l-a umilit pe Joyskim Dawa, înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Gigi Becali l-a umilit pe Joyskim Dawa pentru că nu va putea juca cu CFR Cluj, după ce a fost eliminat în derby-ul cu Farul. Patronul de la FCSB spune că dacă fundaşul camerunez ar fi avut tehnică, atunci acesta juca la Real Madrid.

Gigi Becali spune că dacă Dawa avea alte calităţi, putea să fie coleg cu Benzema şi Vinicius la Real Madrid.

Reclamă

Dawa, zic şi eu, din fericire nu va fi cu CFR Cluj. Dacă Dawa mai avea şi tehnică, era la Real Madrid. Putere, tehnică, forţă… dacă mai avea şi tehnică…

(Reporter: Va mai fi titular?) Are altele, nu are pe altele… dacă îl bag în atac, nu are tehnică. Ce faci? Îl băgăm să dea cu capul„, a spus Gigi Becali.

Basarab Panduru l-a criticat aspru pe Joyskim Dawa: „Dă cu tibia de când a venit la FCSB!”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după ce fundaşul camerunez a comis o gafă uriaşă în derby-ul cu Farul, pierdut de FCSB cu scorul de 2-3. Dawa a fost eliminat în minutul 90 al partidei cu Farul, după un fault comis asupra Denis Alibec, din postura de ultim apărător.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi a spus că la faza respectivă nu a greşit, Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dawa pentru greşelile tehnice pe care le face. Fostul internaţional român spune fundaşul de la FCSB „dă cu tibia” de când a venit.

„Dawa, de când a venit dă cu călcăiul şi cu tibia în minge. A ajuns în situaţia asta. În fotbal trebuie să reparăm nişte lucruri. S-a ajuns să dea cu tibia, el dă cu tibia de când a venit la FCSB. Că joacă, e treaba altora că-l bagă, nu a mea. Dă cu tibia, cum a dat tot timpul şi ajunge în situaţia aia.

El din toate greşelile făcute a ales lucrul cel mai bun. Nu face nici penalty, nu ia gol echipa şi rămâne, în minutul 90, scorul 2-1. A greşit, se întâmplă, dă cu tibia de când a venit. A judecat faza aia bine, după părerea mea”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și