Închide meniul

Joyskim Dawa și-a aflat pedeapsa, după ce a luat „roșu” în FCSB – Farul 2-3! Câte etape va fi suspendat fundașul umilit de Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 februarie 2023, 19:50

Joyskim Dawa și-a aflat pedeapsa, după ce a luat „roșu în FCSB – Farul 2-3! Câte etape va fi suspendat fundașul umilit de Gigi Becali

Basarab Panduru a dat de pământ cu Joyskim Dawa

Joyskim Dawa, în timpul unui meci pentru FCSB / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Joyskim Dawa și-a aflat pedeapsa, după ce a luat „roșu” în FCSB – Farul 2-3. Fundașul camerunez a fost eliminat în minutele de final ale derby-ului de pe Arena Națională. După ce Dawa a plecat mai devreme la vestiare, echipa lui Gică Hagi a reușit să întoarcă miraculos scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a fost făcut praf de Gigi Becali, după eliminarea din meciul cu Farul. Patronul vicecampioanei României a râs de stoperul de 26 de ani și s-a arătat bucuros că acesta nu va juca în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa viitoare.

Joyskim Dawa și-a aflat pedeapsa, după ce a luat „roșu” în FCSB – Farul 2-3!

La scurt timp după declarația savuroasă a latifundiarului din Pipera, LPF a anunțat „nota de plată” pentru Joyskim Dawa. Fundașul FCSB-ului va fi suspendat o singură etapă, astfel că va rata numai meciul cu CFR, din Gruia. În plus, camerunezul a fost sancționat cu o amendă de 740 de lei.

„FC FCSB vs. FCV Farul Constanța – Eliminare Dawa Tchakonte Joyskim Aurelien (gazde) – În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează fotbalistul cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei”, a anunțat LPF, pe site-ul oficial.

CFR Cluj și FCSB se vor duela într-un derby „de foc” în runda a 24-a din Liga 1. Meciul din Gruia se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

În locul lui Joyskim Dawa, în centrul apărării FCSB-ului va juca unul dintre Iulian Cristea și Denis Haruț.

„Cristea și Haruț sunt variantele. Cristea e pregătit, da, a jucat 90 de minute în pregătire. Cristea sau Haruț, nu știu care dintre ei va juca”, a spus Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, pentru orangesport.ro.

Gigi Becali l-a umilit pe Joyskim Dawa: „Din fericire nu va fi cu CFR!”

Gigi Becali râde de Joyskim Dawa pentru că nu va putea juca cu CFR Cluj, după ce a fost eliminat în derby-ul cu Farul. Patronul de la FCSB spune că dacă fundaşul camerunez ar fi avut tehnică, atunci acesta juca la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali spune că dacă Dawa avea alte calităţi, putea să fie coleg cu Benzema şi Vinicius la Real Madrid.

Dawa, zic şi eu, din fericire nu va fi cu CFR Cluj. Dacă Dawa mai avea şi tehnică, era la Real Madrid. Putere, tehnică, forţă… dacă mai avea şi tehnică…

(Reporter: Va mai fi titular?) Are altele, nu are pe altele… dacă îl bag în atac, nu are tehnică. Ce faci? Îl băgăm să dea cu capul„, a spus Gigi Becali.

Basarab Panduru l-a criticat aspru pe Joyskim Dawa: „Dă cu tibia de când a venit la FCSB!”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după ce fundaşul camerunez a comis o gafă uriaşă în derby-ul cu Farul, pierdut de FCSB cu scorul de 2-3. Dawa a fost eliminat în minutul 90 al partidei cu Farul, după un fault comis asupra Denis Alibec, din postura de ultim apărător.

Deşi a spus că la faza respectivă nu a greşit, Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dawa pentru greşelile tehnice pe care le face. Fostul internaţional român spune fundaşul de la FCSB „dă cu tibia” de când a venit.

„Dawa, de când a venit dă cu călcăiul şi cu tibia în minge. A ajuns în situaţia asta. În fotbal trebuie să reparăm nişte lucruri. S-a ajuns să dea cu tibia, el dă cu tibia de când a venit la FCSB. Că joacă, e treaba altora că-l bagă, nu a mea. Dă cu tibia, cum a dat tot timpul şi ajunge în situaţia aia.

El din toate greşelile făcute a ales lucrul cel mai bun. Nu face nici penalty, nu ia gol echipa şi rămâne, în minutul 90, scorul 2-1. A greşit, se întâmplă, dă cu tibia de când a venit. A judecat faza aia bine, după părerea mea”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Joyskim Dawa și-a aflat pedeapsa, după ce a luat „roșu” în FCSB – Farul 2-3
  • Câte etape va fi suspendat fundașul umilit de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și