Închide meniul

Joyskim Dawa şi Andrea Compagno, trecuţi pe „linie moartă” de Gigi Becali. Surprize în echipa de start a FCSB-ului

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2023, 19:13

Reclamă
Joyskim Dawa şi Andrea Compagno, trecuţi pe „linie moartă de Gigi Becali. Surprize în echipa de start a FCSB-ului

Joyskim Dawa şi Andrea Compagno, trecuţi pe "linie moartă" de Gigi Becali

Joyskim Dawa şi Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimediaimages

Joyskim Dawa şi Andrea Compagno au fost trecuţi pe „linie moartă” de Gigi Becali. Au fost surprize în echipa de start a FCSB-ului pentru derby-ul cu Dinamo, din etapa a 17-a a Ligii 1, care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a fost titular incontestabil la FCSB în startul sezonului, dar a ajuns să fie lăsat pe bancă pentru al doilea meci la rând. Fundaşul central francez a fost schimbat după numai 35 de minute în meciul cu Petrolul, în care putea primi cartonaş roşu după o intrare horror la Hanca.

Joyskim Dawa şi Andrea Compagno, trecuţi pe „linie moartă” de Gigi Becali

Dawa a jucat în remiza din Cupă cu Oţelul, dar în Liga 1 nu mai prinde echipa de start. În locul lui a fost ales Mihai Lixandru. Mijlocaşul de 22 de ani a fost reprofilat şi trimis în centrul defensivei.

Nici Andrea Compagno nu mai este pe placul patronului şi ar putea pleca în această iarnă. Dacă împotriva Craiovei lui Mititelu a fost ales Radaslavescu, în derby-ul cu Dinamo va fi titular David Miculescu.

Echipa de start a FCSB-ului, împotriva lui Dinamo: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Băluţă, Miculescu, Coman

Reclamă

Echipa de start a FCSB-ului, împotriva lui FCU Craiova: Târnovanu – Creţu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Băluţă, Radaslavescu, Coman

Mihai Stoica a cedat când a fost întrebat de ce a fost schimbat Dawa în minutul 35 al derby-ului cu Petrolul

Joyskim Dawa a gesticulat nervos atunci când a fost înlocuit cu Mihai Lixandru. Cu 10 minute înainte de a fi schimbat, Dawa a avut o intrare foarte tare la Sergiu Hanca. Întrebat de ce a fost schimbat Dawa atât de devreme, Mihai Stoica a oferit un răspuns vehement.

Toate deciziile sunt ale lui Gigi Becali! Văd că sunteți mirați încontinuu. Iese omul și spune «Da, domnule, am făcut asta, asta și asta». Ce e așa mare…
Nu vreau să discut subiectul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vă pot spune chestii intime, că sunt chestii care se discută. Dacă spun că a fost schimbarea mea, o să mă creadă cineva? Nu discutăm chestiile astea. Nu-mi place să vorbesc ce vorbim noi între noi”,a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Pe Dawa de aia l-am schimbat. Dacă eram arbitru, îi dădeam al doilea galben dacă spunea ceva, să fac dreptate”, a declarat Gigi Becali după meciul cu Petrolul.

Probleme pentru Elias Charalambous, înaintea derby-ului cu Dinamo

Antrenorul celor de la FCSB a anunţat că nu se va putea baza la derby-ul cu Dinamo pe Vlad Chiricheş, Octavian Popescu şi Vali Creţu.

Elias Charalambous e de părere că, deşi Dinamo nu trece printr-o perioadă bună, partida de pe Arena Naţională va fi un adevărat derby.

E un derby. Toți știm că nu contează poziția din clasament a lui Dinamo. Va fi un derby. Eu cred că poziția lor din clasament nu e corectă, având în vedere cum au jucat în acest sezon. Noi venim după meciuri câștigate și trebuie să continuăm pe acest drum. Obiectivul e să câștigăm mâine.

Dinamo a câștigat mai puține puncte decât ar fi putut. Noi suntem pregătiți, știm că va fi un meci greu. Un astfel de meci e mereu un derby.

E bine că jucăm pe Arena Națională. E stadionul nostru, jucătorii sub obișnuiți cu el. Contează ce facem noi pe teren. Jucătorii sunt motivați, sunt cunoștienți de importanța meciului.

Reclamă

(n.r – Octavian Popescu și Chiricheș sunt absenți?) Și Vali Crețu, care e suspendat. Ceilalți vor fi în lot mâine„, a spus Elias Charalambous înainte de Dinamo – FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și