Închide meniul

Mihai Stoica a cedat când a fost întrebat de ce a fost schimbat Dawa în minutul 35 al derby-ului cu Petrolul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 octombrie 2023, 10:14

Reclamă
Mihai Stoica a cedat când a fost întrebat de ce a fost schimbat Dawa în minutul 35 al derby-ului cu Petrolul

Mihai Stoica a cedat când a fost întrebat de ce a fost schimbat Dawa în minutul 35 al derby-ului cu Petrolul

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Mihai Stoica a cedat când a fost întrebat de ce a fost schimbat Dawa în minutul 35 al derby-ului cu Petrolul. Oficialul de la FCSB a spus, mai în glumă, mai în serios, că Gigi Becali este cel care ia toate deciziile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a avut parte de un meci de coşmar cu Petrolul. A fost schimbat în minutul 35 al meciului Petrolul – FCSB! Fundaşul central nu a fost de acord cu înlocuirea şi a reacţionat nervos.

Mihai Stoica a cedat când a fost întrebat de ce a fost schimbat Dawa în minutul 35 al derby-ului cu Petrolul

Joyskim Dawa a gesticulat nervos atunci când a fost înlocuit cu Mihai Lixandru. Cu 10 minute înainte de a fi schimbat, Dawa a avut o intrare foarte tare la Sergiu Hanca. ]ntrebat de ce a fost schimbat Dawa atât de devreme, Mihai Stoica a oferit un răspuns uşor iritat.

„Toate deciziile sunt ale lui Gigi Becali! Văd că sunteți mirați încontinuu. Iese omul și spune «Da, domnule, am făcut asta, asta și asta». Ce e așa mare…
Nu vreau să discut subiectul ăsta.

Nu vă pot spune chestii intime, că sunt chestii care se discută. Dacă spun că a fost schimbarea mea, o să mă creadă cineva? Nu discutăm chestiile astea. Nu-mi place să vorbesc ce vorbim noi între noi”,a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali e de acord că Dawa trebuia să primească roşu pentru intrarea la Hanca

Gigi Becali e de acord că Dawa trebuia să primească roşu pentru intrarea la Hanca. Patronul FCSB-ului a mărturisit că el a comandat schimbarea lui Dawa, pentru a nu primi al doilea galben.

Patronul FCSB-ului s-a temut că Dawa va primi uşor un al doilea cartonaş galben, având în vedere că ar fi meritat să primească roşu de la intrarea din minutul 25. În minutul 35 a fost înlocuit.

O fi fost supărat Dawa, dar Hanca a avut dreptate. Nu se poate aşa intrare. O mică scuză e că a atins mingea. Dar nu e scuză, dacă a atins mingea ce, poţi să îi rupi capul omului?

Reclamă 4 / 0/3

Pe Dawa de aia l-am schimbat. Dacă eram arbitru, îi dădeam al doilea galben dacă spunea ceva, să fac dreptatea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Ion Crăciunescu a dat verdictul după intrarea foarte dură a lui Dawa la Hanca: „Trebuia roşu! E un fault grosolan”

Ion Crăciunescu a dat verdictul după intrarea foarte dură a lui Dawa la Hanca. În minutul 25 al partidei, Joyskim Dawa l-a atacat dur, cu picioarele înainte, pe Sergiu Hanca.

După părerea mea e un fault grosolan. Uitați-vă la piciorul stâng. Poți să atingi mingea, s-o și joci, dar când o joci în maniera asta, cu consecințele astea, nu mai contează. Trebuia roșu”, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Joyskim Dawa a gesticulat nervos atunci când a fost înlocuit cu Mihai Lixandru. Dawa a primit cartonaşul galben, iar imediat după meci Elias Charalambous a explicat că „roş-albaştrii” s-au temut să nu mai încaseze un alt cartonaş galben.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și