Închide meniul

Juan Bauza a fost suspendat, chiar dacă nu a jucat cu CFR Cluj. Vedeta de la FCU Craiova, gest de neînțeles

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 12:20

Reclamă
Juan Bauza a fost suspendat, chiar dacă nu a jucat cu CFR Cluj. Vedeta de la FCU Craiova, gest de neînțeles

Juan Bauza a fost suspendat, chiar dacă nu a jucat cu CFR Cluj. Ce a făcut vedeta echipei patronate de Adrian Mititelu.

Juan Bauza / Facebook FC U Craiova 1948

Juan Bauza a fost suspendat, chiar dacă nu a jucat cu CFR Cluj. Preferatul lui Adrian Mititelu nu va juca în următoarea partidă din Liga 1, din cauza unui gest incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCU Craiova și CFR Cluj s-a încheiat cu scorul de 1-3. Partida din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Juan Bauza a fost suspendat, chiar dacă nu a jucat cu CFR Cluj.

Mijlocașul argentinian nu a jucat în partida din Bănie, deoarece a fost menajat de oamenii din staff-ul lui Adrian Mititelu. Înaintea duelului acesta a suferit o accidentare ușoară, iar Giovanni Costantino a decis să nu riște și să nu îl introducă în teren.

Totuși, Juan Bauza s-a ales cu o suspendare dintr-un motiv uluitor. Acesta a încasat un cartonaș galben în minutul 90+3 al duelului, de pe banca de rezerve! Argentinianul a protestat, iar arbitrul Marian Barbu l-a taxat imediat.

Astfel, jucătorul din Argentina nu va juca la următorul duel al oltenilor, din cauza faptului că a ajuns la al 4-lea avertisment, în acest sezon de Liga 1. FCU Craiova va juca cu Hermannstadt, la Sibiu, în etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1. Partida va avea loc vineri, de la ora 17:00.

Reclamă

FCU Craiova l-a uimit pe Mihai Stoica

Mihai Stoica a fost uimit de o rivală din Liga 1. Managerul general de la FCSB a vorbit despre situația de la una dintre adversarele roș-albaștrilor, din cadrul campionatului intern.

Este vorba despre FCU Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu. Echipa din Bănie a pierdut meciul din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1, cu CFR Cluj, cu scorul de 1-3. Acum, „MM” a spus că oltenii sunt o echipă imprevizibilă, care poate juca extraordinar de bine sau care poate face meciuri slabe.

Oficialul de la FCSB este de părere că oltenii fac meciuri excelente atunci când sunt în formă. Totuși, a menționat și faptul că jucătorii lui Adrian Mititelu fac uneori greșeli colosale și ajung să piardă meciuri importante.

Reclamă 4 / 0/3

„Când ai meci cu Craiova lui Mititelu, nu ştii cu cine joci, pentru că poţi să joci cu o echipă care te spulberă, cum a fost acel 4-0 cu Farul, dar uite, ia meciul cu Rapid. 3-1, 75 de minute net superiori, apoi a fost o tâmpenie…

Este o echipă foarte imprevizibilă. Dacă sunt în formă şi nu fac greşeli în compartimentul defenesiv, pot să te bată de să-ţi sune apa în cap, dar la fel pot pierde şi cu oricine”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și