Închide meniul

Mihai Stoica, uimit de o rivală din Liga 1: „E o echipă imprevizibilă. Nu știi cu cine joci”

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 10:44

Reclamă
Mihai Stoica, uimit de o rivală din Liga 1: E o echipă imprevizibilă. Nu știi cu cine joci”

Mihai Stoica a fost uimit de o rivală din Liga 1

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a fost uimit de o rivală din Liga 1. Managerul general de la FCSB a vorbit despre situația de la una dintre adversarele roș-albaștrilor, din cadrul campionatului intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre FCU Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu. Echipa din Bănie a pierdut meciul din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1, cu CFR Cluj, cu scorul de 1-3. Acum, „MM” a spus că oltenii sunt o echipă imprevizibilă, care poate juca extraordinar de bine sau care poate face meciuri slabe.

Mihai Stoica, uimit de o rivală din Liga 1

Oficialul de la FCSB este de părere că oltenii fac meciuri excelente atunci când sunt în formă. Totuși, a menționat și faptul că jucătorii lui Adrian Mititelu fac uneori greșeli colosale și ajung să piardă meciuri importante.

Mihai Stoica a dat ca exemplu partida cu Rapid, din Giulești, în care oltenii au condus cu scorul de 3-1, iar echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus, în cele din urmă, cu 4-3.

„Când ai meci cu Craiova lui Mititelu, nu ştii cu cine joci, pentru că poţi să joci cu o echipă care te spulberă, cum a fost acel 4-0 cu Farul, dar uite, ia meciul cu Rapid. 3-1, 75 de minute net superiori, apoi a fost o tâmpenie…

Reclamă

Este o echipă foarte imprevizibilă. Dacă sunt în formă şi nu fac greşeli în compartimentul defenesiv, pot să te bată de să-ţi sune apa în cap, dar la fel pot pierde şi cu oricine”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Adrian Mititelu a mers în vestiar după eşecul cu CFR Cluj!

„O seară tristă, un meci foarte slab. I-am simțit bine săptămâna asta la antrenament. Din păcate, azi au fost de nerecunoscut, au prins o zi foarte slabă. Mutu ne-a așteptat foarte bine, a știut să ne închidă, ne-a făcut viața grea.

Din păcate, lipsa lui Bauza s-a văzut. A fost ghinionul de la ultimul antrenament, când a primit o lovitură în gambă. A făcut un RMN, totul e în regulă, dar nu am vrut să riscăm. Bahassa nu este într-o formă foarte bună ca să ne dea acel ajutor de la multe meciuri. Probabil e cu gândul la plecare. Nici contractul nu vrea să-l semneze pentru campionatul viitor, nici nu ne mai ajută pe teren. Așa se întâmplă cu unii dintre jucători, care profită de această prevedere regulamentară și fac ce e mai bine pentru interesul personal.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost în vestiar. Am avut o discuție închisă în legătură cu cauzele acestui meci dezastruos. Am ascultat opiniile antrenorului și jucătorilor. Și ei sunt conștienți că au prins o zi foarte slabă, nu își explică de ce. Unii spun că au fost obosiți din minutul 10, alții spun că nu au putut să dea randament, nu știu de ce. CFR a fost foarte proaspătă azi, Mutu a știut să ne contracareze. Ce vreau să știe suporterii e că nu este niciun capăt de țară. Cu siguranță vom prinde anul viitor play-off-ul și vom fi și mai buni”, a spus Adrian Mititelu, după meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și