Închide meniul

Juan Bauza, vis interzis pentru Gigi Becali! Adrian Mititelu, lovitură pentru patronul FCSB: „Are clauză de reziliere!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 decembrie 2022, 13:28

Juan Bauza, vis interzis pentru Gigi Becali! Adrian Mititelu, lovitură pentru patronul FCSB: „Are clauză de reziliere!”

Adrian Mititelu, acuzaţii şocante după CFR Cluj - FC U Craiova 1-0

Antena Sport

Juan Bauza reprezintă un vis interzis pentru Gigi Becali. Adrian Mititelu nu renunță ușor la jucătorul său. Becali și-l dorește pe mijlocașul argentinian la FCSB încă din această iarnă, însă patronul lui FC U Craiova 1948 nici nu vrea să audă despre o sumă de transfer mai mică decât clauza de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu spune că Bauza are o clauză de 8 milioane de euro și nu este dispus să negocieze mutarea sa.

Juan Bauza, vis interzis pentru Gigi Becali!

Gigi Becali l-a transformat pe Juan Bauza în ținta numărul 1, pe lista de transferuri. Finanțatorul FCSB spera că îl poate cumpăra pe argentinian cu o sumă asemănătoare celei plătite pentru Andrea Compagno. În vară, latifundiarul din Pipera a plătit 1,5 milioane de euro pe italian.

Acum, însă, datele problemei sunt diferite. Adrian Mititelu a anunțat că nu va negocia cu Gigi Becali, ci va accepta doar activarea clauzei de reziliere, care depășește cu mult planul patronului vicecampioanei.

„Nu este nimic adevărat! Bauza are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Nu se pune în discuție un transfer! Iar suma vehiculată nu e de luat în seamă”, a spus Adrian Mititelu, pentru gsp.ro.

Reclamă

Cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.com, Juan Bauza a semnat cu FC U Craiova 1948 un contract valabil până în vara anului 2025.

Între timp, de la FCSB au început să plece jucători. Gigi Becali i-a cedat sub formă de împrumut pe Alexandru Musi și Ianis Stoica, la Poli Iași, respectiv U Cluj. În plus, patronul roș-albaștrilor așteaptă oferte concrete pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma,

Adrian Șut, tot mai aproape de despărțirea de FCSB

Adrian Șut este tot mai aproape de plecarea de la FCSB. Impresarul jucătorului a anunțat unde ar putea să plece „perla” lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Șut a fost transferat de FCSB în vara lui 2019, liber de contract, de la Academica Clinceni. Acesta mai are contract până în 2023 cu vicecampioana României.

Florin Vulturar, impresarul lui Adrian Șut, susține că se află în contact cu trei cluburi din Danemarca, Turcia și Cehia, care sunt interesate de Adrian Șut. Însă, potrivit spuselor acestuia, există o singură ofertă concretă pentru jucătorul FCSB-ului, în momentul de față.

„Suntem în dialog cu 3 cluburi în acest moment: unul din Danemarca, unul din Turcia şi unul din Cehia. Dar nu este profesionist să vorbim despre numele cluburilor şi nici nu am aprobarea pentru asta.

S-a maturizat şi este pregătit să joace la un nivel superior. Momentan, există o ofertă concretă, dar nu vine din Danemarca”, a declarat Florin Vulturar, pentru tipsbladet.dk.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și