Închide meniul

Adrian Șut, tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Anunțul făcut de impresarul jucătorului: „Există o ofertă concretă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 decembrie 2022, 19:11

Adrian Șut, tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Anunțul făcut de impresarul jucătorului: Există o ofertă concretă!”

Omul care l-a „inventat” pe Adrian Șut, laude pentru „perla” FCSB-ului

Adrian Șut, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Adrian Șut, tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Impresarul jucătorului a anunțat unde ar putea să plece „perla” lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Șut a fost transferat de FCSB, în vara lui 2019, liber de contract, de la Academica Clinceni. Acesta mai are contract până în 2023 cu vicecampioana României.

Adrian Șut, tot mai aproape de plecarea de la FCSB

Florin Vulturar, impresarul lui Adrian Șut, susține că se află în contact cu trei cluburi din Danemarca, Turcia și Cehia, care sunt interesate de Adrian Șut. Însă, potrivit spuselor acestuia, există o singură ofertă concretă pentru jucătorul FCSB-ului, în momentul de față.

„Suntem în dialog cu 3 cluburi în acest moment: unul din Danemarca, unul din Turcia şi unul din Cehia. Dar nu este profesionist să vorbim despre numele cluburilor şi nici nu am aprobarea pentru asta.

S-a maturizat (n.r. Adrian Şut) şi este pregătit să joace la un nivel superior. Momentan, există o ofertă concretă, dar nu vine din Danemarca”, a declarat Florin Vulturar, pentru tipsbladet.dk.

Reclamă

Adrian Șut visează la un titlu cu FCSB

În luna iulie, înainte de debutul noului sezon de Liga 1, Adrian Șut se declara încrezător că FCSB va câștiga titlul de campioană.

„Ne-am relaxat și acum am venit să ne pregătim. A fost o vacanță destul de scurtă, iar acum am venit la vizita medicală. Am reușit să ne reîncărcăm și suntem pozitivi că putem câștiga campionatul. Contează mult cum începi, dar și cum termini. Anul trecut am fost aproape.

Nu sunt în măsură să spun de cine vine, cine pleacă. Eu o să joc unde este nevoie. Dacă trebuie să joc acolo ca să ajut echipa (n.r. fundaș central), o să joc acolo”, spunea Adrian Șut, în luna iunie a acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și