Închide meniul

Jucătorii de la FCSB, atacaţi fără menajamente: „Au mers pe trendul ăsta venit de la patron”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2022, 9:10

Jucătorii de la FCSB, atacaţi fără menajamente: „Au mers pe trendul ăsta venit de la patron

FC U Craiova 1948 - FCSB

Darius Olaru şi Octavian Popescu sărbătoresc victoria cu Rapid / Hepta

Jucătorii de la FCSB au fost atacaţi fără menajamente de Basarab Panduru. Acesta a acuzat felul în care fotbaliştii au ales să nu vorbească absolut de loc „de bine” de Nicolae Dică, după ce acesta şi-a dat demisia de la echipa din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au părut descătuşaţi că au scăpat de Dică. La un moment dat au început să câştige în campionat. Cu Anderlecht au făcut egal. La U Cluj i-au terminat în prima repriză. Trebuia să fie 3-0 pentru ardeleni. Dar au fost meciuri câştigate cu Dică.

Jucătorii de la FCSB, atacaţi fără menajamente

Niciunul nu a zis nimic doar că deodată ne-am încărcat, ne-am adunat. Păi, cu Dică de ce nu v-aţi încărcat la Cluj? Şi nu îl mai dădea nimeni afară. Au mers pe trendul ăsta venit de la patron.

După meci, ceva nu a fost… mie nu mi-a plăcut. Ai auzit pe cineva să îi mulţumească lui Dică? Nu cred că l-a dat nimeni afară. Cordea a spus nişte lucruri… Totuşi, el a jucat cu Dică şi a dat nişte goluri”, a spus Panduru, la orangesport.ro.

Nicolae Dică, verdict dur pentru Joyskim Dawa

Nicolae Dică, verdict dur pentru Joyskim Dawa, după ce fundaşul camerunez nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Rapid. Dică spune că şi el a vrut să îl scoată din echipă. Alături de Dawa, nici Edjouma nu a făcut parte din lotul FCSB pentru derby-ul cu Rapid.

Reclamă

”Nu ştiu (n.r. dacă o să mai fie Dawa în echipă). Şi eu am avut un moment în care am vrut să îl schimb. Dar în momentul în care i-am introdus pe Haruţ şi pe Bouhenna… Bouhenna, de exemplu, la meciul cu UTA jucase foarte bine, a venit, a luat acel cartonaş roşu dintr-o prostie… nu poţi să o faci.

Meciul nostru de la Arad s-a întors de la el, el a luat galben că a tras de timp, apoi a luat galben că aplaudă cartonaşul. Jucase bine.

Când am jucat cu el şi Haruţ, au avut probleme. Şi el, şi Haruţ. Niciunul dintre ei nu mi-a dat încredere 100%., să zic joacă ăsta şi o face mai bine„, a spus Nicolae Dică, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB
  • Basarab Panduru i-a atacat pe jucători

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai Vezi toate știrile
Citește și