Închide meniul
Video

Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 23:33

Reclamă

Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia

Nebunia de la conferința de presă / AS.ro

Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia! Elevii antrenorului cipriot au făcut spectacol după ce au câștigat titlul în Liga 1!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ieșit campioană, din punct de vedere matematic, după ce au învins-o cu scorul de 2-1 pe Farul. Partida s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia

După meci, Elias Charalambous s-a prezentat în fața jurnaliștilor pentru conferința de presă ce are loc la finalul oricărei partide.

După doar câteva momente de la startul acesteia, jucătorii de la FCSB au intrat peste antrenor și au declanșat o adevărată nebunie.

Fotbaliștii campioanei l-au udat cu apă pe Charalambous și au scandat, secunde în șir: „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”

Reclamă

Imaginile de la conferința de presă a lui Elias Charalambous pot fi văzute în videoclipul de la începutul articolului!

Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană

Gigi Becali i-a făcut o propunere în direct lui Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană matematic în Liga 1. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce planuri are cu vedeta sa, care şi-a exprimat deja dorinţa de a pleca, la finalul sezonului.

Florinel Coman nu a putut evolua în duelul cu Farul, duel în urma căruia FCSB a devenit campioana acestui sezon. „Mbappe” s-a accidentat în duelul cu Sepsi şi se va trata la vraciul Marijana.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit că urmează să poarte o discuţie cu Florinel Coman, în privinţa viitorului său. Patronul de la FCSB vrea să-l păstreze pe acesta pentru a evolua în preliminariile Champions League.

„Cu Coman reușim numai dacă vrea el. Oamenii au zis că vin joi ca să stabilim condițiile de plată. Ei vor contract de transfer, nu să plătească clauza. De ce să îl dau în rate pe Coman, dacă nu vreau să îl dau?! Eu vreau să fac o înțelegere, dacă Florinel e de acord, ca el să mai joace preliminariile. Că poate dacă vrea! Să facă pregătirea cu noi, nu cu ei. Asta e singura chestiune.

Joi vin și discutăm. Trebuie să discut și cu Florinel. Noi putem să le spunem în contract că dacă ne calificăm, scadem 500.000 din contract. Nu 5 milioane, mai dau 4.5 milioane de euro. Până nu a fost matematic, nu am vrut să facem negocieri”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor Vezi toate știrile
Citește și