Închide meniul

Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în duelul cu Botoşani! Anunţul lui Elias Charalambous: „Trebuie să câştigăm!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 17:45

Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în duelul cu Botoşani! Anunţul lui Elias Charalambous: „Trebuie să câştigăm!

Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în duelul cu Botoşani

Elias Charalambous, la conferinţa de presă

Elias Charalambous a dezvăluit care sunt jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în duelul cu Botoşani. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor a dezvăluit că Risto Radunovic şi Vlad Chiricheş sunt singurii absenţi din lotul vicecampioanei, pentru duelul cu „lanterna roşie” din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Botoşani, în următoarea etapă de Liga 1. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în duelul cu Botoşani

În contextul în care Risto Radunovic este suspendat pentru meciul cu Botoşani, Cristi Ganea ar putea debuta la FCSB, într-un meci din Liga 1. Elias Charalambous nu a oferit o reacţie clară despre posibilitatea ca fundaşul să fie titular în duelul cu Botoşani, şi a mărturisit că decizia finală o va lua după ultimul antrenament.

De asemenea, Elias Charalambous a mai declarat că jucătorii săi trebuie să fie concentraţi 100%, deoarece în trecut au pierdut puncte preţioase chiar în dueluri cu echipe din subsolul clasamentului.

„Radunovic este singurul jucător absent, plus Chiricheș. Nu vă pot spune de acum cine va fi titular, pentru că urmează un antrenament. Vrem să avem toți jucătorii 100%, iar apoi vom decide cine va începe.

Reclamă

Avem încă un meci în deplasare. Toate meciurile sunt dificile. Am pierdut cele mai multe puncte în astfel de meciuri, așa că trebuie să fim concentrați pentru a câștiga. Botoșani e o echipă care are jucători rapizi în atac, buni pe tranziție. Trebuie să fim în cea mai bună formă. Venim după nu cel mai bun rezultat. Cel mai important e meciul următor.

Cred că experiența din acest sezon, când am pierdut cele mai multe puncte în astfel de meciuri, ne va ajuta să înțelegem că e un meci dificil. Analizăm adversarul, vorbim zilnic cu jucătorii, care sunt îndeajuns de inteligenți pentru a înțelege asta”, a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu Botoşani.

Risto Radunovic a intrat în istoria FCSB

Risto Radunovic a intrat în istoria FCSB! Fundaşul muntenegrean a devenit jucătorul străin cu cele mai multe prezenţe în tricoul echipei lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Risto Radunovic a doborât precedentul record în meciul FCSB – U Cluj 2-2. Radunovic a jucat cel de al 93-lea meci în tricoul echipei lui Gigi Becali, depăşindu-l pe Harlem Gnohere în topul străinilor cu cele mai multe prezenţe pentru FCSB.

Pe locul 3 în acest top se află portarul columbian Robinson Zapata, cu 85 de meciuri în tricoul FCSB.

1,3 milioane de euro este cota lui Risto Radunovic, care are contract cu FCSB până în vara anului viitor. Gigi Becali l-a adus pe postul lui Radunovic pe Cristi Ganea, fost jucător la Athletic Bilbao.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și