Închide meniul

Risto Radunovic a intrat în istoria FCSB! Recordul pe care l-a doborât muntenegreanul în tricoul echipei lui Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 4 octombrie 2023, 14:16

Reclamă
Risto Radunovic a intrat în istoria FCSB! Recordul pe care l-a doborât muntenegreanul în tricoul echipei lui Gigi Becali

Risto Radunovic a intrat în istoria FCSB!

Risto Radunovic, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia Images

Risto Radunovic a intrat în istoria FCSB! Fundaşul muntenegrean a devenit jucătorul străin cu cele mai multe prezenţe în tricoul echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a doborât precedentul record în meciul FCSB – U Cluj 2-2. Radunovic a jucat cel de al 93-lea meci în tricoul echipei lui Gigi Becali, depăşindu-l pe Harlem Gnohere în topul străinilor cu cele mai multe prezenţe pentru FCSB.

Risto Radunovic a intrat în istoria FCSB!

Pe locul 3 în acest top se află portarul columbian Robinson Zapata, cu 85 de meciuri în tricoul FCSB.

1,3 milioane de euro este cota lui Risto Radunovic, care are contract cu FCSB până în vara anului viitor.

Gigi Becali l-a adus pe postul lui Radunovic pe Cristi Ganea, fost jucător la Athletic Bilbao.

Reclamă

Ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali! Patronul lui FCSB s-a enervat şi l-a ţinut minte pe muntenegrean!

Gigi Becali a fost deranjat de o solicitare a lui Risto Radunovic! Iată ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB l-a ţinut minte pe muntenegrean. Recent, a dat o declaraţie în care l-a lăudat pe Cristi Ganea.

Potrivit gsp.ro, Risto Radunovic i-a cerut lui Gigi Becali să îi fie mărit salariul chiar după ce FCSB a pierdut titlul contra Farului. Radunovic câştigă 150.000 de euro pe sezon, iar cererea l-a scos din sărite pe Gigi Becali.

Risto Radunovic mai are contract cu FCSB până în iunie 2024. Peste numai 3 luni va putea semna cu orice echipă din postură de jucător liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Ganea, mesaj pentru fanii FCSB: „Mi-am dorit de mult să ajung aici”. Ce a spus despre „rivalitatea” cu Risto Radunovic

Cristi Ganea a transmis un mesaj pentru fanii FCSB. Jucătorul vicecampioanei a ținut să transmită câteva cuvinte pentru suporteri, înaintea duelului cu U Cluj. FCSB – U Cluj s-a încheiat 2-2.

Fundașul a ajuns la FCSB în prima parte a lunii septembrie, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de grecii de la Panathinaikos. A debutat pentru echipa pregătită de Elias Charalambous la partida cu FC Bihor, din Cupa României, câștigată de „roș-albaștrii” cu scorul de 2-0.

În cadrul unei conversații cu Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB, Cristi Ganea le-a transmis un mesaj fanilor „roș-albaștri”.

„Eu şi Radunovic vom ajuta echipa”

Mă bucur să fac parte din acest grup minunat, mi-am dorit de mulți ani să ajung aici. Au mai fost discuții și în trecut, mă bucur că s-au materializat într-un final. Mă bucur să fiu lângă voi, știu la ce echipă am venit. La cea mai mare echipă din țară.

Vrem să facem un sezon bun, vrem să fiți alături de noi și la meciul de luni să umplem stadionul și să luăm cele trei puncte”, a spus Cristi Ganea, într-o conversație cu Gheorghe Mustață, potrivit Fan FCSB TV.

De asemenea, jucătorul a mai vorbit și despre „rivalitatea” cu Risto Radunovic. Cei doi sunt concurenți pe postul de fundaș stânga al echipei lui Elias Charalambous. Totuși, Cristi Ganea este de părere că, împreună cu fundașul din Muntenegru, trebuie să își ajute echipa.

Până la urmă suntem colegi, ne facem datoria, dar atât eu, cât și Radunovic vom ajuta echipa să îndeplinim obiectivul, contează să fim un grup și să câștigăm cele 3 puncte”, a mai spus fundașul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și