Închide meniul

Jucătorii de la FCU Craiova au dezvăluit cum au învins-o pe Dinamo: „Suntem mai echilibrați”

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 0:08

Reclamă
Jucătorii de la FCU Craiova au dezvăluit cum au învins-o pe Dinamo: Suntem mai echilibrați”

Jucătorii de la FCU Craiova au dezvăluit cum au învins-o pe Dinamo

Jucătorii de la FCU Craiova, în timpul unui meci / Profimediaimages

Jucătorii de la FCU Craiova au dezvăluit cum au învins-o pe Dinamo. Echipa lui Adrian Mititelu a câștigat partida grație golului marcat de William Baeten, care a trimis mingea în poarta lui Golubovic după o execuție superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a pierdut partida cu FCU Craiova, cu scorul de 0-1, din etapa cu numărul 9 a noului sezon de Liga 1. Meciul a putut fi urmărit în format live text pe As.ro.

Jucătorii de la FCU Craiova au dezvăluit cum au învins-o pe Dinamo. Oltenii lui Adrian Mititelu, rezultate pozitive chiar și fără antrenor

Odată cu victoria de pe Arena Națională, formația patronată de Adrian Mititelu a ajuns la două victorii la rând, fără gol primit. După meciul de pe Arena Națională, Aurelian Chițu și Robert Popa au dezvăluit modul în care echipa din Bănie a reușit să se impună în fața lui Dinamo, dar și care este secretul formei actuale.

„Trebuie să recunoaștem, am suferit, dar important e că am reușit să câștigăm. Era foarte important să luăm cele 3 puncte, pentru a ne apropia de play-off. Nu îmi aduc aminte să fi alergat atât de mult, chiar ne-am luptat astăzi. Cred că tot noi am fost mai periculoși, am reușit să câștigăm și așa.

Două meciuri, două victorii fără gol primit, suntem pe un drum bun, dar nu trebuie să credem să fim foarte buni. Vine un meci la fel de greu cu Oțelul, trebuie să îl câștigăm”, a spus Aurelian Chițu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Robert Popa: „Știm să gestionăm momentele cheie”

De asemenea, Robert Popa este de părere că FCU Craiova, care momentan nu are un tehnician pe bancă, după despărțirea de Nicolae Dică, este o echipă mult mai echilibrată după eșecul cu Rapid. La meciul din Giulești, oltenii au fost învinși cu scorul de 3-5.

„Singura ocazie pe care am avut-o a fost fructificată. Mă bucur, mă simt bine, fac tot posibilul să îmi ajut echipa, am intrat pe făgașul normal.

Eu zic că suntem mai echilibrați, știm să gestionăm momentele cheie, am avut o paradă bună la o minge destul de grea, eu zic că și acolo s-a schimbat jocul. Eu zic că daca nu era bară puteam salva mingea, dar nu am văzut încă faza.

Reclamă 4 / 0/3

Am început mai rău acest sezon, meciul cu Rapid a fost o schimbare de mentalitate, ne-a fost ultimul duș rece, sperăm să fie ultimul, de acolo totul a venit de la sine”, a spus portarul oltenilor, potrivit sursei citate anterior.

William Baeten a marcat un supergol în Dinamo-FCU Craiova. Șut superb, de la o distanță considerabilă

În minutul 61 al meciului de pe Arena Națională, belgianul William Baeten a deschis scorul printr-o reușită superbă, din afara careului. Acesta a preluat excelent mingea cu pieptul și a trimis, din prima, balonul direct în vinclul porții lui Golubovic. Portarul lui Dinamo nu a reușit să respingă mingea.

Înainte de deschiderea scorului, oltenii lui Adrian Mititelu au ratat o ocazie imensă, după ce Van Durmen a scăpat singur cu portarul. Chiar marcatorul golului i-a oferit o pasă superbă mijlocașului, dar acesta nu a reușit să fructifice ocazia.

La faza respectivă, jucătorul din Bănie a șutat direct în Golubovic. Totuși, eforturile jucătorilor de la FCU Craiova au fost răsplătite prin reușita lui Baeten.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și