Închide meniul

Jucătorii de la Sepsi, în culmea fericirii după victoria clară cu FC U Craiova 1948: „A fost ca pe PlayStation!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 23:40

Jucătorii de la Sepsi, în culmea fericirii după victoria clară cu FC U Craiova 1948: A fost ca pe PlayStation!”

Roland Niczuly s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi - Sepsi 1-0

Roland Niczuly / captură Youtube

Jucătorii de la Sepsi, în culmea fericirii după victoria clară cu FC U Craiova 1948. Elevii lui Cristiano Bergodi și-au exprimat sentimentele de bucurie după calificarea în play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a învins-o categoric, scor 4-0, pe FC U Craiova 1948 în „finala” pentru play-off și a intrat în primele 6 echipe ale clasamentului.

Jucătorii de la Sepsi, în culmea fericirii după victoria clară cu FC U Craiova 1948: „A fost ca pe PlayStation!”

După meci, fotbaliștii covăsneni au concluzionat că meciul a fost câștigat clar, Sepsi fiind echipa mult mai bună.

„Suntem foarte fericiți că am reușit să câștigăm meciul. Nu știu dacă puteam câștiga de o manieră mai clară, a fost ca pe PlayStation. Am fost foarte motivați, de la finala Cupei nu am mai fost așa. S-a văzut azi pe teren și nu cred că ei au avut vreo ocazie clară de poartă.

Noi am câștigat toate duelurile, am fost primii la minge. E bine că s-au legat pentru noi lucrurile și acum sperăm să fie bine și în play-off. Ne dorim locul 3, avem mai multă încredere. S-au reglat toate și mergem cu încredere duminică la Farul”, a declarat Nicolae Păun, potrivit digisport.ro.

Reclamă

„Este o bucurie foarte mare, am avut o presiune enormă pe noi. Sperăm ca de acum încolo asta să fie fața noastră pentru că am făcut cel mai bun meci al sezonului. Am dat 4 goluri, mai puteam să dăm, dar suntem fericiți că ne-am atins scopul final și asta e tot ce contează.

În starea în care eram ne-am bucurat și noi de rejucarea meciului. A fost un test important pentru noi pentru a vedea dacă putem face față în play-off sau nu”, a spus Roland Niczuly.

„E un sentiment superb, meritam locul acesta. Tot sezonul am fost acolo. Am fost o echipă mai bună decât ei. Păcat că unii spuneau de noi că nu suntem buni, nu ne-a afectat, dar e păcat. Noi suntem o echipă mai bună, dacă am fi jucat cum am jucat astăzi, nu erau emoţii pentru play-off. Oamenii au început să vorbească, că noi nu merităm locul.

Reclamă 4 / 0/3

Dar noi am fost foarte bine montaţi, motivaţi, ştiam că meciul a fost câştigat la masa verde, iar acum se pare că a fost o victorie mai mare. La golul meu, a fost o acţiune lucrată toată săptămâna. (N.r. Despre Bahassa) Nu ştiu ce s-a întâmplat, băiatul e prea nervos, s-a certat cu toată lumea.Cred că putem face lucrurile bune, avem capacitate, avem echipă bună”, a declarat și Adnan Aganovic.

Sepsi – FC U Craiova 4-0. Formația covăsneană s-a calificat în play-off! Oltenii lui Mititelu, învinși fără drept de apel în rejucarea de la Sfântu Gheorghe

Sepsi – FC U Craiova 4-0. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a calificat în play-off-ul din Liga 1. Covăsnenii au învins categoric formația olteană, după ce au pus în scenă o prestație excelentă. Nicolae Păun (7′), Ionuț Gurău (autogol, 16′), Adnan Aganovic (44′) și Pavol Safranko (50′) au stabilit scorul final în rejucarea de la Sfântu Gheorghe.

Sepsi a controlat meciul de la un capăt la altul, în timp ce FC U Craiova 1948 a fost de nerecunoscut. Echipa patronată de Adrian Mititelu n-a contat aproape deloc pe faza ofensivă și va continua sezonul în play-out.

Programul complet din play-off-ul Ligii 1

Etapa 1:

FCSB – Universitatea Craiova (sâmbătă, 20:00)

Farul – Sepsi (duminică, 16:30)

CFR Cluj – Rapid (duminică, 19:00)

Reclamă

Etapa 2:

Rapid – Farul
Universitatea Craiova – CFR Cluj
Sepsi – FCSB

Etapa 3:

Farul – Universitatea Craiova
CFR Cluj – FCSB
Sepsi – Rapid

Etapa 4:

FCSB – Farul
Universitatea Craiova – Rapid
CFR Cluj – Sepsi

Etapa 5:

Farul – CFR Cluj
Rapid – FCSB
Sepsi – Universitatea Craiova

Etapa 6:

Sepsi – Farul
Rapid – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Etapa 7:

Farul – Rapid
CFR Cluj – Universitatea Craiova
FCSB – Sepsi

Etapa 8:

Universitatea Craiova – Farul
FCSB – CFR Cluj
Rapid – Sepsi

Etapa 9:

Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova
Sepsi – CFR Cluj

Etapa 10:

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Recomandări
  • Jucătorii de la Sepsi, în culmea fericirii după victoria clară cu FC U Craiova 1948
  • „A fost ca pe PlayStation!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și