Închide meniul

Jucătorii făcuţi praf de Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut titlul: „Fără bărbăţie, fricoşi. A fost şi greşeala mea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 11:31

Se ştie care sunt jucătorii făcuţi praf de Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut titlul. Roş-albaştrii au fost învinşi de Farul, în „finala” din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. A fost 3-2 la Ovidiu pentru echipa lui Gică Hagi, care este noua campioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor a avut prima reacţie după meciul în care FCSB a avut 2-0, dar a pierdut şi a ratat primul loc. Deian Sorescu, Ovidiu Popescu şi Andrei Cordea au primit cele mai dure critici. Şi Andrea Compagno a fost arătat cu degetul de Becali.

Jucătorii făcuţi praf de Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut titlul

Cine merită campionatul, îl merită. Dacă conduci 2-0 şi primeşti 3 goluri, nu poţi să ai pretenţii. Înseamnă că echipa adversă este mai valoroasă decât tine. Valoric nu, dar nu numai valoarea contează. Ca dovadă, noi nu meritam titlul. Ne-au bătut de la 2-0, bravo lor.

Campionatul s-a pierdut aseară. S-a pierdut la jucători fără bărbăţie, fricoşi. Sorescu… dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză se schimba situaţia. Intra Pantea, nu mai intra Cordea. Şi greşeala mea, că tot am avut încredere în Cordea ăsta. Văd că în loc să am încredere în el se duce din ce în ce mai jos. Sorescu îi dă pas lui Borza la 3 metri.

Ovidiu Popescu, în care eu aveam încredere, se ascundea de minge. Nu poţi să câştigi un meci în 2-3 jucători. Adică în Coman şi în Şut. Că nici Compagno nu prea a mai fost. A dat golul ăla şi nu prea a mai fost pe teren

Reclamă

Pe urmă l-am băgat pe Cristea, am zis că are ăla galben. Că dacă nu era Cristea puteam să fim acum din nou la campionat. I-a dat pasă la adversar. Vă daţi seama? Oamenii ăştia cred că au mintea prin alte părţi. N-au puterea şi bărbăţia„, a declarat Gigi Becali.

Cu cine ar putea juca FCSB în preliminariile Conference League

S-a aflat cu cine ar putea juca FCSB în preliminariile Conference League. Chiar dacă Gigi Becali visa la grupele Champions League, echipa lui a ajuns din nou în cea de-a treia competiţie europeană. Roş-albaştrii au ratat titlul în Liga 1 pentru al 8-lea an la rând.

Farul a învins-o pe FCSB, scor 3-2, şi a devenit matematic campioană. Trupa lui Gică Hagi va fi singura echipă care va reprezenta România în Liga Campionilor, dar va avea un traseu infernal. FCSB va lua startul în turul 3 preliminar al Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Cu cine ar putea juca FCSB în preliminariile Conference League

FCSB are marele avantaj că va fi cap de serie la tragerea la sorţi şi va evita echipele din campionatele puternice. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous pot avea astfel adversari din Andorra, Gibraltar sau Insulele Feroe.

Posibili adversari ai FCSB-ului în turul 2 preliminar din Conference League:

Connah’s Quay (Țara Galilor)

HB Torshavn (Insulele Feroe)

Europa FC (Gibraltar)

FC Santa Coloma (Andorra)

Reclamă

Hammarby (Suedia)

Kalmar FF (Suedia)

Kauno Zalgiris (Lituania)

Pogon Szczecin (Polonia)

Zalaegerszeg (Ungaria)

Kecskeméti (Ungaria)

Borac Banja Luka (Bosnia & Herțegovina)

Sabah FK (Azerbaidjan)

Ordabasy Shymkent (Kazakhstan)

Aktobe (Kazakhstan)

NK Celje (Slovenia)

FK Auda (Letonia)

La ultima participare în competiţiile europene, FCSB a luat startul tot în turul 2 preliminar al Conference League. A eliminat-o atunci cu emoţii pe Saburtalo Tbilisi, scor 3-4 la general. A urmat dubla victorie cu DAC Dunajska Streda, iar în play-off a dat peste Viking. I-a eliminat pe norvegieni cu 4-3 la general.

FCSB a fost repartizată în Grupa B din Conference League, dar s-a făcut de râns. Nu a obţinut nicio victorie în disputele cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg. A încheiat pe ultimul loc, cu 2 puncte.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și