Închide meniul

Jucătorii lui Adi Mutu continuă să spere la titlu, după Farul – CFR Cluj 1-1: „Lupta e deschisă” / „Facem toate calculele!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2024, 22:14

Jucătorii lui Adi Mutu continuă să spere la titlu, după Farul – CFR Cluj 1-1: „Lupta e deschisă / „Facem toate calculele!

Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu

Fotbaliştii de la CFR Cluj, în timpul unui meci / Profimediaimages

Jucătorii lui Adi Mutu continuă să spere la titlu, după meciul Farul – CFR Cluj, scor 1-1, din penultima etapă a sezonului regulat. Fotbaliştii din Gruia sunt siguri că lupta continuă să fie deschisă, chiar dacă FCSB se poate distanţa la 14 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tachtsidis, Ajeti şi Sava asigură că vor da totul pentru a aduce trofeul în Gruia. Se bucură că punctele se vor înjumătăţi la intrarea în play-off.

Jucătorii lui Adi Mutu continuă să spere la titlu, după Farul – CFR Cluj 1-1

Dacă aveam explicaţii, le rezolvam. E greu de spus acum. Vom vedea ce puteam face mai bine, vom analiza meciul. 11 puncte înseamnă mult faţă de FCSB, dar lupta încă este deschisă„, a declarat Ajeti, marcatorul golului de senzaţie al CFR-ului, la finalul meciului, pentru digisport.ro.

A fost un meci greu, ambele echipe am avut şanse, deci cred că este corect rezultatul de egalitate. A fost un teren greu. Trebuie să continuăm şi vom vedea ce va fi în play-off.

Când se va termina sezonul regulat, vom vedea la câte puncte în spate vom fi faţă de FCSB. Vom face toate calculele şi trebuie să câştigăm toate meciurile. Cred că nu trebuie să mai primim astfel de goluri„, a spus şi Tachtsidis.

Reclamă

În primul punct nu am pierdut puncte, asta e faza. Măcar am făcut ceva. Dar e fotbal, nu poţi tot timpul să câştigi, ce să faci. La finalul campionatului o să vedem cât o să fie diferenţa de puncte„, a reacţionat Sava.

Farul a ratat şansa de a se califica matematic în play-off-ul Ligii 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Golul superb înscris de Ajeti a încurcat-o pe trupa lui Gică Hagi.

Cum arată clasamentul actualizat din Liga 1:

Reclamă 4 / 0/3

1. FCSB – 61 de puncte
2. Rapid – 51 de puncte
3. CFR Cluj – 50 de puncte
4. Universitatea Craiova – 45 de puncte
5. Farul – 42 de puncte
6. Hermannstadt – 40 de puncte
7. UTA – 40 de puncte
8. U Cluj – 38 de puncte
9. Sepsi – 37 de puncte
10. Petrolul – 35 de puncte
11. Oţelul – 33 de puncte
12. Poli Iaşi – 32 de puncte
13. FCU Craiova – 31 de puncte
14. FC Voluntari – 27 de puncte
15. Dinamo – 26 de puncte
16. FC Botoşani – 20 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat în această etapă a Ligii 1:

  • U Cluj – FC Botoşani (duminică, 14:30)
  • FCSB – Petrolul (duminică, 20:30)
  • Sepsi – FC Voluntari (luni, 17:00)
  • Universitatea Craiova – Rapid (luni, 20:00)

Farul Constanţa a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1

La Ovidiu, în minutul 12, Bîrligea a trimis cu capul, pe poartă, dar direct în braţele lui Buzbuchi. În minutul 23 Rivaldinho şi Louis Munteanu, aflaţi în faţa porţii, nu au reuşit să şuteze şi Răzvan Sava a rezolvat faza. Gazdele au deschis scorul în minutul 65, când Ronaldo Deaconu a înscris după o deviere a lui Louis Munteanu.

Clujenii au egalat în minutul 83, cu un şut superb al lui Ajeti. S-a terminat 1-1 şi CFR rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 50 de puncte. Farul este pe loc de play-off, al 5-lea, având 42 de puncte, dar aşteaptă ultima etapă pentru a fi sigură de prezenţa între primele şase echipe ale Superligii.

FARUL: Buzbuchi – Dussaut, K. Boli, M. Popescu (Diogo Queiros 70), Kiki – R. Deaconu (D. Sîrbu 70), Nedelcu, Vînă – N. Grigoryan (Grameni 58), L. Munteanu (Budescu 70), Rivaldinho (I. Cojocaru 58). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

CFR CLUJ: R. Sava – Cr. Manea (Mogoş 76), Boben, Ajeti, Abeid – Muhar, K. Keita, Tachtsidis (Avounou 69) – Fică (R. Filip 77), Bîrligea (P. Michael 69), Otele. ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: M. Popescu 21 / Otele 90+1

Reclamă

Arbitri: George Găman – George Neacşu, Ciprian Danşa – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Ionuţ Coza – Valentin Avram

Observator: Cristian Nica

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și