Închide meniul

Jucătorii Petrolului au pus „tunurile” pe Istvan Kovacs după penalty-ul neacordat: „Noi nu avem VAR, doar nişte reluări!”

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 23:53

Reclamă
Jucătorii Petrolului au pus „tunurile pe Istvan Kovacs după penalty-ul neacordat: „Noi nu avem VAR, doar nişte reluări!

Jucătorii Petrolului au pus "tunurile" pe Istvan Kovacs după penalty-ul neacordat

Istvan Kovacs, în timpul unui meci/ Profimedia

Jucătorii Petrolului au pus „tunurile” pe Istvan Kovacs după penalty-ul neacordat. Victoria clujenilor a fost marcată însă de o fază controversată, după ce Istvan Kovacs nu le-a oferit penalty celor de la Petrolul, la meciul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești s-a încheiat cu 1-0. Meciul din etapa a 9-a a Ligii 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jucătorii Petrolului au pus „tunurile” pe Istvan Kovacs după penalty-ul neacordat. Valentin Țicu, revoltat după ce Petrolul nu a primit penalty

După meciul din Gruia, câștigat de către CFR cu scorul de 1-0, Valentin Țicu a avut o reacție dură la adresa arbitrajului, după ce echipa sa nu a primit penalty după un faul în careu, din minutul 48. Atunci, pe reluări, s-a văzut cum Ajeti l-a călcat pe Gomez.

Jucătorul „lupilor galbeni” a menționat faptul că în campionatul din România nu există arbitrajul video, având în vedere faptul că este pentru a doua oară în două zile când arbitrii din camera VAR nu intervin după o decizie controversată a centralului. S-a întâmplat și duminică seară, la meciul dintre Farul și FCSB, atunci când vicecampioana României a primit o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Țicu a menționat și acest eveniment, din partida de la Ovidiu și este de părere că echipele mari trebuie să câștige în fața celor mici.

„Am avut un penalty clar, nu înțeleg ce se întâmplă, avem VAR. Mă rog, nu avem VAR, avem doar niște reluări, pentru că daca era VAR era penalty. Am peste 50 de mesaje pe telefon în care mi s-a spus că era penalty. Poate asta este diferența dintr-o echipă mai mare și una mai mică, FCSB a câștigat aseară, poate trebuia să câștige și CFR astăzi.

Reclamă

Din punctul meu de vedere nu ai cum să nu dai un asemenea penalty”, a spus Valentin Țicu, la finalul partidei, potrivit digisport.ro.

Florin Pârvu: „Ar trebui să se verifice mai bine”

De asemenea, antrenorul ploieștenilor a vorbit și el despre faza controversată, de la începutul primei reprize. Chiar dacă nu a dorit să intre în prea multe amănunte, Florin Pârvu este de părere că oamenii din camera VAR ar trebui să verifice fazele mult mai bine, înainte de a anunța o decizie sau de a lăsa jocul să continue.

„Nu vreau să intru în prea multe amănunte, sunt probleme cu două penalty-uri. Aş vrea să se verifice mai bine”, a declarat și Florin Pârvu, antrenorul Petrolului, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt jucător care a vorbit despre partida din Gruia, din tabăra Petrolului, a fost Paul Papp. Acesta însă s-a rezumat în a vorbi strict despre partidă și nu a menționat nimic despre arbitrajul lui Istvan Kovacs.

„Au marcat un gol norocos, dar în rest am avut și noi ocazii mari. Din păcate s-a terminat prost pentru noi, am pierdut puncte aici. Îmi pare rău pentru băieți”, a spus și Paul Papp.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și