Închide meniul

Jucătorii remarcaţi de Gigi Becali după Sepsi – FCSB 0-1: „Şi-au scos deja banii!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2022, 8:25

Jucătorii remarcaţi de Gigi Becali după Sepsi – FCSB 0-1: „Şi-au scos deja banii!

Jucătorul care l-a "fermecat" pe Gigi Becali după Petrolul – FCSB 0-2

Jucătorii FCSB, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorii remarcaţi de Gigi Becali după Sepsi – FCSB 0-1 au fost Alexandru Pantea, Andrea Compagno şi Billel Omrani. Patronul roş-albaştrilor i-a lăudat şi anunţă că prestaţiile lor se ridică la nivelul aşteptărilor pe care le are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus, luni, cu 1-0, în deplasare, la Sepsi, în etapa a 15-a. Andrea Compagno a marcat golul victoriei pentru vicecampioană şi a ajuns la cota 11 în actualul sezon de Liga 1.

Jucătorii remarcaţi de Gigi Becali după Sepsi – FCSB 0-1

Mi-au plăcut Pantea și Compagno. Orice minge a avut, a făcut ceva cu ea. Chiar și Crețu și-a revenit. Compagno și-a scos deja banii. Dacă era alt jucător în locul lui, nu mai câștigam meciurile. El ne-a salvat vreo 3 meciuri!

Omrani, într-un fel, nu îmi place de el, dar și-a scos banii. Aduceți-vă aminte meciul cu Argeș, când a dat gol Dawa din faza lui. Azi a fost tot faza lui, la golul lui Compagno. Dar eu nu vreau doar atât de la el, vreau și să lupte”, a declarat Gigi Becali pentru Prima Sport.

Gigi Becali a anunțat un nou obiectiv la FCSB

Gigi Becali a anunțat un nou obiectiv la FCSB pentru finalul anului. Patronul roș-albaștrilor vrea ca echipa sa să termine 2022 pe podiumul Ligii 1.

Reclamă

FCSB a început dezastruos actuala stagiune și s-a aflat multă vreme în zona retrogradării. Roș-albaștrii au adunat însă doar victorii în ultimele patru etape și au ajuns pe locul 6. Gigi Becali se gândește din nou la titlu.

„Sunt bucuros, am urcat pe locul 6 și avem perspective bune. Am început să mă gândesc la titlu. Suntem pe locul 6, două meciuri restante. Chiar și acum, 7 puncte până la Farul, după înjumătățire, nu sunt multe. Vreau să termin anul 2022 pe locul 3”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Pentru FCSB duelul cu Anderlecht din etapa a cincea a grupelor Conference League. Vicecampioana României e pe ultimul loc în grupă, după 0-10 în meciurile cu Silkeborg.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea: „Ne batem la titlu!”

Jucătorul roș-albaștrilor e sigur că echipa lui se va bate la titlu. A dezvăluit și cum l-a umilit pe Ștefan Târnovanu la antrenamente.

„Poate că ne-am mai omogenizat puțin. Am încercat să strângem rândurile, se vede asta, suntem o echipă puternică și ne batem la titlu. Sepsi e puternică, dar eram convins că va scoate Târnovanu penalty-ul. Eram convins, el analizează, la antrenament l-am motivat și eu puțin, i-am dat 10 din 10. Este liniște, dar trebuie să luptăm, obiectivul nostru este câștigarea titlului.

Sezonul ăsta vrem să depășim ce am făcut bine sezonul trecut. Cu siguranță se mai poate face ceva. Ne dorim să facem maximum de puncte. Dacă Dumnezeu își dorește să trecem cu două victorii, se poate. Încă sunt optimist pentru locul doi”, a spus Andrei Cordea, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Sepsi – FCSB 0-1
  • Jucătorii remarcaţi de Gigi Becali

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și