Închide meniul

Jucătorii remarcaţi de Ilie Dumitrescu, după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Au fost superiori!”

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 8:20

Reclamă
Jucătorii remarcaţi de Ilie Dumitrescu, după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Au fost superiori!

FCSB - Nordsjaelland nu se va juca în Ghencea

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat care sunt jucătorii remarcaţi de Ilie Dumitrescu, după ce FCSB a învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj, într-un meci disputat pe stadionul din Ghencea. Fostul internaţional a declarat că Andrea Compagno a adus un plus jocului, atunci când a fost introdus la pauză, în timp ce jucătorii de la mijlocul terenului ai roş-albaştrilor au fost superiori faţă de adversarii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a disputat primul meci pe stadionul din Ghencea, după o pauză de opt ani. Roş-albaştrii s-au impus la limită în duelul cu CFR Cluj, scor 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Andrea Compagno.

Jucătorii remarcaţi de Ilie Dumitrescu, după FCSB – CFR Cluj 1-0

Ilie Dumitrescu a analizat partida dintre FCSB şi CFR Cluj şi a declarat că Florinel Coman a demonstrat, încă o dată, că este un lider al echipei. De asemenea, fostul internaţional a mai declarat că şi Octavian Popescu, titular în duelul cu CFR Cluj, a avut o prestaţie foarte bună, deşi nu a evoluat pe postul său de bază.

Totodată, Ilie Dumitrescu avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorii de la mijlocul terenului ai FCSB-ului. Acesta susţine că cei de la CFR Cluj nu au avut nicio şansă în duelurile fizice cu Damjan Djokovic, Darius Olaru şi Adrian Şut.

„Gigi îndreaptă eroarea făcută la începutul meciului, îl scoate pe Cordea și îl introduce pe Compagno, un punct de sprijin extrem de important în economia jocului, mai ales pe faza ofensivă.

Reclamă

FCSB, net superioară în linia de mijloc. Și Tachtsidis, și Muhar, și Cvek au căzut din punct de vedere fizic. FCSB arată forță în partea a doua a jocului. Dacă până acum spuneam că a suferit în repriza secundă la toate meciurile, acum a fost superioră.

Coman, într-o seară de excepție, este un lider incontestabil. Tavi Popescu, chiar dacă nu se simte bine în partea dreaptă, este activ, intră foarte bine între linii. A fost un joc bun, consistent făcut de FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Elias Charalambous și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 1-0

Elias Charalambous și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 1-0. Antrenorul cipriot a vorbit despre victoria echipei sale, la revenirea pe stadionul din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudinea lor, pentru caracter. De asta am câştigat azi. Au fost foarte concentraţi. Vrem să le mulţumim fanilor, au fost foarte importanţi pentru noi. Ne-a lipsit această atmosferă. Sunt mândru de fani şi de jucătorii mei.

Cred că avem o echipă mai bună, jucătorii de aici ştiu stilul nostru de joc. Din punctul meu de vedere, suntem mai buni decât anul trecut. Trebuie să rămânem umili, este doar prima parte ca campionatului. De mâine trebuie să ne recuperăm. Insist, trebuie să rămânem umili.

Cum le zic mereu jucători, nu sunt doar schimbări. Compagno a ajutat echipa mult. Andrea a avut o atitudine extraordinară, ne-a ajutat să câştigăm. Octavian Popescu era şi el într-o formă bună. Înainte de joc analizăm adversarii. Meciurile nu se câştigă în prima repriză.

Avem acest avantaj, jucători care joacă pe posturi diferite. Sunt un antrenor care crede că nu este vorba despre apărare, ci despre întreaga echipă. Consider că jucători se cunosc mai bine între ei, sunt obişnuiţi cu ceea ce au de făcut aici. Dar repet, mai sunt lucruri de îmbunătăţit”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și