Închide meniul

„Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 aprilie 2024, 14:44

„Jucătorii sunt înfometaţi! Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid

Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Elias Charalambous a fost surprins de ce a observat la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid. Antrenorul cipriot a transmis că se aştepta să vadă o relaxare în rândul jucătorilor săi, dat fiind avansul din fruntea campionatului, însă a fost impresionat când a observat cum se pregătesc elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Rapid, sâmbătă, pe Arena Naţională, de la ora 20:30. Partida care poate decide campioana Ligii 1 va fi în format live text, pe AS.ro.

Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid

Elias Charalambous a prefaţat derby-ul cu Rapid şi a declarat că jucătorii săi au în continuare foame de victorii. Acesta şi-a lăudat elevii pentru modul în care se antrenează, înaintea duelului cu marea rivală.

De asemenea, Charalambous a recunoscut că nu se aştepta ca FCSB să aibă un avans de nu mai puţin de 13 puncte, după patru runde disputate de play-off.

„Jucătorii sunt înfometați. Văd asta zilnic. Să fiu sincer, sunt puțin surprins de cum se antrenează. În situația, în mod normal te mai relaxezi, având în vedere rezultate și diferența. Dar își împing singuri limitele, ca nebunii. Asta e foarte bine pentru noi.

Reclamă

Nu mă așteptam să avem 13 puncte, dar jucătorii au făcut diferența. Avem jucători cu caracter și sunt mândru de modul în care au arătat că vor să câștige acest campionat. Dar și surprins și foarte fericit.

Avem un obiectiv, de la începutul sezonului. Vrem să câștigăm campionatul. Sperăm să facem asta. Nu știm când se va întâmpla, dacă se va întâmpla. Avem un avantaj mare. Dar trebuie să rămânem umili. Nu contează celelalte rezultate. Trebuie să fim atenți doar la ce facem noi și să jucăm la fel”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Ce se întâmplă cu Alexandru Băluţă, înainte de FCSB – Rapid

Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă. Mijlocaşul s-a recuperat, după accidentarea suferită, şi e apt pentru derby-ul dintre FCSB şi Rapid. Gheorghe Mustaţă a făcut anunţul.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit că Alexandru Băluţă s-a recuperat complet şi va putea juca în derby-ul cu Rapid, derby care ar putea decide titlul. Liderul galeriei roş-albastre a transmis că îşi doreşte ca FCSB „să le încheie cariera” rivalilor din Giuleşti şi să-i lase pe locul cinci în play-off.

„Alex Băluță și-a revenit, am vorbit și eu cu el ieri și poate juca. Sperăm să facă un meci bun și să le încheiem cariera celor de la Rapid, să-i lăsăm pe locul 5, de ce nu și pe 6, ca să fie pe primul loc în play off, dar de la coadă”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

Alexandru Băluţă a fost titular indiscutabil la FCSB, în acest sezon, fiind unul dintre jucătorii preferaţi de Gigi Becali. Mijlocaşul a bifat 30 de meciuri la formaţia roş-albastră, în toate competiţiile, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere şase pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și