Închide meniul

Jucătorul “blocat” de Gigi Becali la FCSB: “Dacă îl dau, s-a ales praful!”. Patronul vicecampioanei a mai anunțat două transferuri

Cosmin Cioboată Publicat: 12 august 2022, 17:39

Jucătorul “blocat” de Gigi Becali la FCSB: “Dacă îl dau, s-a ales praful!”. Patronul vicecampioanei a mai anunțat două transferuri

Gigi Becali e patron la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Jucătorul “blocat” de Gigi Becali la FCSB
  • Patronul vicecampioanei a mai anunțat două transferuri

Darius Olaru este jucătorul “blocat” de Gigi Becali la FCSB. Patronul vicecampioanei României vrea să-l păstreze cu orice preț la echipă pe mijlocașul de 24 de ani, cotat la 5,5 milioane de euro de transfermarkt.com. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să construiască o echipă puternică, cu care să se lupte atât la titlu, cât și în grupele Conference League. Pentru asta, latifundiarul din Pipera vrea să fie sigur că oamenii de bază din actualul prim “11” nu vor pleca la alte formații.

Darius Olaru, jucătorul “blocat” de Gigi Becali la FCSB

În ultimele zile s-a vorbit despre interesul manifestat de Rapid pentru Darius Olaru, însă Gigi Becali a spulberat orice speranță a giuleștenilor de a-l cumpăra pe mijlocașul FCSB-ului.

Reclamă

Acum, finanțatorul “roș-albaștrilor” anunță că Olaru nu este deloc de vânzare și va rămâne la clubul din Berceni pentru a pune umărul la obiectivele din actualul sezon.

În același timp, Gigi Becali a dezvăluit că își dorește să mai aducă doi atacanți în această vară. Anunțul a venit la scurt timp după ce FCSB l-a prezentat oficial pe Vadim Rață, mijlocașul defensiv de la FC Voluntari. Săptămâna trecută, Becali l-a mai transferat pe postul de atacant pe Bogdan Rusu, de la CS Mioveni.

Reclamă

“Olaru nu mai pleacă, dacă îl dau pe Olaru s-a ales praful. (…) Poate chiar doi atacanți îmi iau. Cum să-l dau pe Olaru? A plecat Tănase și nu mai e mingea la mine, nu știu ce se întâmplă. Da, va veni până la meciul cu Viking (n.r. – unul dintre cei doi atacanți doriți). Eu nu sunt încântat de calificare. Eu trebuie să văd viitorul. Ne-am calificat, dar stai să vedem”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Darius Olaru a fost cumpărat de FCSB în 2020, de la Gaz Metan, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a oferit 18 assist-uri în cele 92 de apariții la formația roș-albastră.

Gigi Becali i-a umilit pe conducătorii Rapidului: „Dau 10 euro pe tot clubul!”

Conform gsp.ro, Rapid ar încerca să dea marea lovitură pe piața transferurilor și să-i „fure” de la FCSB pe Darius Olaru și Florinel Coman. Gigi Becali s-a amuzat teribil când a aflat.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul roș-albaștrilor, ironic, a spus că oferă trei milioane de euro să cumpere tot clubul condus de Dan Șucu și Victor Angelescu.

„Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro!

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Între timp, a sosit și replica lui Dan Șucu:

“Eu nu mă bag în astfel de discuții. Nu mă ocup de transferuri. Totuși, dacă există oportunitatea de a investi, avem posibilitatea aceasta”, a spus Dan Șucu, pentru sursa citată anterior.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”