Închide meniul

Vadim Rață, prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta internaționalul moldovean

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 15:30 / Actualizat: 12 august 2022, 18:23

Vadim Rață, prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta internaționalul moldovean

Vadim Rață, prezentat oficial la FCSB

Facebook FCSB

Vadim Rață a fost prezentat oficial la FCSB. Vicecampioana a făcut anunțul la doar câteva ore după ce Gigi Becali a dezvăluit că internaționalul moldovean va semna cu echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Bine ai venit, Vadim Rață!

FCSB anunță transferul internaționalului moldovean Vadim Rață, de la FC Voluntari.

Vadim Rață, prezentat oficial la FCSB

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani, care va purta tricoul cu numărul 24, se va alătura lotului condus de Nicolae Dică în cursul zilei de mâine. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Vadim Rață s-a născut la 5 mai 1993, în Chișinău, Republica Moldova. A început fotbalul profesionist la Sheriff Tiraspol, club care l-a împrumutat, de-a lungul anilor, la FC Tiraspol, Zaria Bălți sau Speranța Nisporeni, iar în 2018 a ajuns la Milsami Orhei. În februarie 2019 a ajuns în România, la FC Chindia Târgoviște, pentru care a evoluat 89 de partide, a înscris 5 goluri și a oferit două pase de gol.

Reclamă

În iulie 2021 a semnat cu FC Voluntari, pentru care a marcat de 9 ori în 47 de jocuri oficiale.

La nivel internațional, a adunat 31 de meciuri și un gol pentru echipa națională a Republicii Moldova”, a anunțat FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Gigi Becali: „Rață va juca duminică şi în play-off!” 

Vadim Raţă a semnat cu FCSB. Gigi Becali a fost cel care a făcut anunţul. Patronul FCSB a plătit 300.000 de euro pe mijlocaşul de la FC Voluntari.

Becali a făcut un nou transfer după ce FCSB s-a calificat în playoff-ul Conference League. L-a transferat pe Vadim Raţă de la FC Voluntari.

„Am semnat deja, l-am luat. Va juca și duminică (n.r. – cu Chindia) și în play-off”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.  

Cotat la 1.2 milioane de euro, Vadim Rață are peste 100 de prezențe în Liga 1. Acesta a evoluat în România pentru Chindia Târgoviște și FC Voluntari.

De-a lungul carierei, Rață a mai trecut pe la Zaria Balti, FC Tiraspol, Milsami Orhei, Sheriff Tiraspol și Speranța Nisporeni.

Vadim Rață, reacție incredibilă: „Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”

Vadim Rață a răbufnit după finala Cupei României, Sepsi – FC Voluntari 2-1. Jucătorul ilfovenilor crede că echipa lui a pierdut ultimul act din cauză că a încurcat-o pe FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj.

Reclamă

Vadim Rață susține că FC Voluntari e privită cu ură pentru că i-a pus bețe în roate lui FCSB. Fotbalistul a dezvaluit ca ilfovenii au fost înjurați non-stop în timpul finalei din Giulești.

Am încasat două goluri ușoare, a doua repriză am arătat mai bine, dar a fost târziu. Suntem supărați, cineva trebuia să iasă învingător astăzi. Ce să vă zic, toată lumea e supărată că am luat puncte de la FCSB.

Toată lumea ne-a dorit răul. Mă uitam în tribună, toată lumea ne înjura. Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”, a spus Vadim Rață, după finala Cupei României, conform digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” Vezi toate știrile
Citește și