Închide meniul

Jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis milionarului în dialogul în care i-a comunicat decizia

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 noiembrie 2023, 19:55

Jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis milionarului în dialogul în care i-a comunicat decizia

Jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis milionarului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

Jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali a vorbit de acel episod. Gigi Becali l-a dorit foarte mult pe Bogdan Stancu la jumătatea anului 2021. În cele din urmă, „Motanul” a ales să rămână în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Stancu a dezvăluit acum ce i-a transmis atunci lui Gigi Becali. El a decis să rămână în Turcia pentru că îi făcuse o promisiune unui başkan de acolo.

Jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis milionarului în dialogul în care i-a comunicat decizia

Nu regret acea decizie, pentru că eu sunt un om de cuvânt și înainte să mă contacteze domnul Becali eu vorbisem cu cei din Turcia și îmi dădusem acordul ca eu să merg acolo.

Domnul Becali a înțeles situația, plus că i-am promis că nu aș mai merge la altă echipă din Romania în afară de Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Bogdan Stancu pentru digisport.ro.

Bogdan Stancu s-a retras din fotbal la sfârşitul lunii martie 2022. Ultima echipă la care a evoluat a fost Eyupspor, din Turcia.

Reclamă

Bogdan Stancu a jucat, de-a lungul carierei, printre altele, la FC Argeş, Unirea Urziceni, FCSB, Galatasaray sau Genclerbirligi.

„Mi-a spus că leşină pe teren!” Gigi Becali, mesaj incredibil despre Eduard Radaslavescu: „Lasă-l, mă, să leşine!”

Gigi Becali a transmis un mesaj incredibil despre Eduard Radaslavescu. Mijlocaşul de 19 ani a fost titular în premieră la FCSB, iar partida cu FCU Craiova l-a solicitat la maxim. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit cum s-a simţit acesta, pe finalul meciului cu oltenii lui Adrian Mititelu.

Eduard Radaslavescu a fost surpriza din atacul FCSB-ului, pentru meciul cu FCU Craiova. În lipsa lui Andrea Compagno, Radaslavescu a fost folosit pe poziţia de vârf în duelul ci oltenii, câştigat de roş-albaştrii cu 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica i-a spus că Eduard Radaslavescu se simţea epuizat pe finalul meciului cu FCU Craiova. Patronul de la FCSB nu a vrut să-l schimbe însă pe mijlocaşul de 19 ani, care a fost integralist în duelul cu oltenii lui Mititelu.

„Problema e că a jucat mai bine când s-a sufocat”

Becali s-a declarat mulţumit de prestaţia lui Radaslavescu, în special de modul în care a jucat pe final de meci, atunci când acuza oboseala.

„Mi-a spus Mihai Stoica că în ultimele 15 minute Radaslavescu spunea că simte că leșină pe teren. I-am zis lui MM: ’Lasă-l, mă, să leșine pe teren!’.

Problema e că a jucat mai bine atunci când s-a sufocat pe teren. Atunci a jucat mai bine, când era obosit. A fost bun, a fost mai dezinvolt pe final, mai bun. Bine, săracul, nici nu a primit”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Ce a vrut Gigi Becali să facă la pauza meciului FCSB – FCU Craiova!

S-a aflat ce a vrut Gigi Becali să facă la pauza meciului FCSB – FCU Craiova! Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre victoria de pe Arena Naţională a echipei sale cu 2-1.

Vali Creţu s-a numărat printre titularii meciului de duminică seară, dar a stat pe teren doar 57 de minute. Fundaşul lateral a avut o intrare extrem de dură la Bahassa, cu talpa, văzând direct cartonaşul roşu.

Patronul roş-albaştrilor nu l-a uitat pe Vali Creţu, spunând că a dorit să îl schimbe pe acesta încă de la pauza meciului, după ce acesta a încasat un cartonaş galben în minutul 44. În cele din urmă, Vali Creţu a rămas pe teren şi după pauză, experienţa sa fiind un motiv pentru care cei din staff-ul lui FCSB l-au păstrat pe teren:

Reclamă

„Extraordinar a jucat! Îţi dai seama, ce dăruire, să joci cu un om în minus şi să câştigi meciul, vai, vai, vai, ce extraordinar!

Am vrut să îl schimb la pauză. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben. Nu, domne, că are experienţă… Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domne, că are experienţă. Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva”, a spus Gigi Becali.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și