Închide meniul

Jucătorul de la FCSB care a fost pe lista lui Manchester United: „A fost o discuţie cu ei! Juca extraordinar!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2023, 19:32

Jucătorul de la FCSB care a fost pe lista lui Manchester United: „A fost o discuţie cu ei! Juca extraordinar!

Jucătorul de la FCSB care a fost pe lista lui Manchester United

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

S-a aflat cine este jucătorul de la FCSB care a fost pe lista lui Manchester United. Ioan Andone a dezvăluit că Dorin Rotariu a fost dorit de oficialii de pe Old Trafford, în perioada în care evolua la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a fost transferat de FCSB luna trecută, însă a intrat rapid în dizgraţiile lui Gigi Becali după duelul pierdut de roş-albaştrii cu Rapid.

Jucătorul de la FCSB care a fost pe lista lui Manchester United

Ioan Andone a declarat că prestaţiile lui Dorin Rotariu de la FCSB sunt sub cele pe care le avea în perioada în care juca la Dinamo. Fostul antrenor al „câinilor” a declarat că atacantul era în atenţia marilor cluburi din Europa, înaintea transferului la Brugge.

De asemenea, Andone a mai declarat că Rotariu a intrat într-un „con de umbră”, după transferul în Belgia.

„Eu am lucrat cu el, niciodată nu l-am folosit vârf. La echipe de nivelul lui FCSB, îți trebuie spațiu. Toate echipele din campionat căutau să comprime spațiul și fugeau repede în apărare. Lui îi trebuie spațiu. Spațiile acum se fac pe marginea terenului. Pe zonă centrală, nu, de-aia nu îl foloseam. Lui îi trebuie spațiu, e un jucător care are segmentele lungi.

Reclamă

E sub (n.r. nivelul pe care îl avea când a plecat de la Dinamo)! Când a plecat atunci, juca extraordinar. Atunci, în perioada aia, a fost o discuție și cu Manchester United.

De ce nu a jucat în Belgia mai mult? Să ajungi în Kazahstan, în Bulgaria, după aia în Grecia… Prea mult. El a pierdut ceva”, a declarat Ioan Andone, pentru prosport.ro.

Iosif Rotariu ştie de ce Dorin Rotariu nu dă randamentul dorit de Gigi Becali

Iosif Rotariu ştie de ce Dorin Rotariu nu dă randamentul dorit de Gigi Becali. Unchiul jucătorului de la FCSB a avut o reacţie vehementă după derby-ul pierdut de roş-albaştri în faţa Rapidului, scor 1-2, în etapa a 15-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Şi ăsta e un argument (n.r. nu a avut timp să se acomodeze). Vii la o echipă nouă, după şase ani în străinătate. Joci şi vârf de atac unde poate chiar nu e locul lui. Nu caut scuze acum. Deocamdată are argumente domnul Becali, nu ai cu ce să îl contrazici.

Aşa s-a întâmplat şi cu jucătorii naţionalei când au fost criticaţi de foşti jucători mari ai României. Mă refer la Gică Popescu. Când te critică Gică Popescu trebuie să accepţi adevărul. Aşa şi aici. Ce poţi să faci? Să te pregăteşti şi atunci când îţi vine momentul să ai un argument. Deocamdată domnul Becali are dreptate. Eu sunt de principiul că trebuie să fii corect în fotbal şi să vezi lucrurile clare.

Eu am vorbit cu el, nu îl afectează, nu are pentru ce. Trebuie să accepte adevărul. Eu întotdeauna i-am spus adevărul în faţă. Şi eu am păţit la Galatasaray, am fost căpitan de echipă, am avut un meci în sferturile de finală ale Cupei Cupelor cu Werder Bremen, am ratat în minutul 91 singur cu portarul. Dacă băteam, eram în semifinale. Toată presa din Turcia, o săptămână, a scris că le-am stricat bairamu. În toate felurile m-au făcut. Trebuia să renunţ la fotbal? Asta e. Atunci când joci bine, lumea te aplaudă, patronul te laudă. Când joci slab, te critică. Întotdeauna la fotbal ai a doua şansă, vine următorul meci. Poţi să demonstrezi„, a declarat Iosif Rotariu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și