Închide meniul

Jucătorul de la Universitatea Craiova care este refuzat de toată lumea. Mihai Rotaru nu poate scăpa de el

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 19:11

Reclamă
Jucătorul de la Universitatea Craiova care este refuzat de toată lumea. Mihai Rotaru nu poate scăpa de el

Jucătorul de la Universitatea Craiova care este refuzat de toată lumea

Jucătorii de la Universitatea Craiova / Profimedia

El este jucătorul de la Universitatea Craiova care este refuzat de toată lumea. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, dorește să îl împrumute la altă formație, în această perioadă de mercato, dar fotbalistul nu este dorit de nimeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba de Alexandru Ișfan, care a fost propus de olteni la mai multe echipe din Liga 1. Totuși, formațiile care au fost contactate de oficialii formației din Bănie nu l-au dorit pe jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit suma de 650.000 de euro.

Jucătorul de la Universitatea Craiova care este refuzat de toată lumea. U Cluj, Petrolul și Hermannstadt l-au refuzat pe Ișfan

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii celor de la Universitatea Craiova nu reușesc să îl împrumute pe Alexandru Ișfan la altă echipă, în această perioadă de transferuri.

Tehnicianul oltenilor, Ivaylo Petev, a anunțat coducerea că nu se va baza pe Ișfan pentru următoarea parte a sezonului, iar oficialii din Bănie au decis să îl ofere pe acesta la mai multe cluburi din prima ligă, sub formă de împrumut.

Sursa citată anterior anunță faptul că prima echipă care l-a refuzat pe Ișfan a fost Universitatea Cluj. Au urmat apoi Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt.

Reclamă

Ajuns la 23 de ani, Alexandru Ișfan a ajuns la Universitatea Craiova în luna ianuarie a anului 2023, în schimbul sumei de 650.000 de euro. A adunat 27 de meciuri pentru olteni în tot acest timp, partide î ncare a reușit să ofere o singură pasă decisivă.

În momentul de față este cotat la suma de 450.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2022. La momentul respectiv, site-ul menționat anterior îl cota la 800.000 de euro.

Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut se alătură lotului antrenat de Ivaylo Petev

Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut, Alexandru Cîmpanu (23 de ani), revine la echipa patronată de Mihai Rotaru, chiar dacă împrumutul lui la U Cluj urma să înceteze în vara acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit digisport.ro, Universitatea Craiova a activat o clauză din contractul de împrumut, în urma căreia putea să îl ia înapoi pe Cîmpanu în pauza de iarnă.

Cîmpanu nu s-a impus la U Cluj. În cele 14 meciuri în care a evoluat pentru clujeni, Cîmpanu nu a reuşit decât un gol şi un assist.

Totuşi, el are o cotă bună. Site-ul transfermarkt.com îl evaluează pe Cîmpanu la 650.000 de euro. În vara anului trecut, Rapid, antrenată atunci de Adrian Mutu, şi-a manifestat interesul pentru a-l transfera pe Cîmpanu.

Adrian Mutu, care îl antrenase pe Cîmpanu la naţionala U21, îl dorea pe acesta, dar Mutu a plecat, iar în cele din urmă transferul nu s-a mai realizat. Jucătorul a ajuns să fie împrumutat la U Cluj.

În urmă cu mai bine de trei ani, Universitatea Craiova a plătit 500.000 de euro pentru a-l transfera de la FC Botoşani pe Alexandru Cîmpanu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și