Închide meniul

Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut se alătură lotului antrenat de Ivaylo Petev

Bogdan Stănescu Publicat: 13 ianuarie 2024, 10:30

Reclamă
Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut se alătură lotului antrenat de Ivaylo Petev

Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut se alătură lotului antrenat de Ivaylo Petev

Jucătorii Universităţii Craiova, bucurie în timpul unui meci/ Hepta

Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut, Alexandru Cîmpanu (23 de ani), revine la echipa patronată de Mihai Rotaru, chiar dacă împrumutul lui la U Cluj urma să înceteze în vara acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, Universitatea Craiova a activat o clauză din contractul de împrumut, în urma căreia putea să îl ia înapoi pe Cîmpanu în pauza de iarnă.

Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut se alătură lotului antrenat de Ivaylo Petev

Cîmpanu nu s-a impus la U Cluj. În cele 14 meciuri în care a evoluat pentru clujeni, Cîmpanu nu a reuşit decât un gol şi un assist.

Totuşi, el are o cotă bună. Site-ul transfermarkt.com îl evaluează pe Cîmpanu la 650.000 de euro. În vara anului trecut, Rapid, antrenată atunci de Adrian Mutu, şi-a manifestat interesul pentru a-l transfera pe Cîmpanu.

Adrian Mutu, care îl antrenase pe Cîmpanu la naţionala U21, îl dorea pe acesta, dar Mutu a plecat, iar în cele din urmă transferul nu s-a mai realizat. Jucătorul a ajuns să fie împrumutat la U Cluj.

Reclamă

În urmă cu mai bine de trei ani, Universitatea Craiova a plătit 500.000 de euro pentru a-l transfera de la FC Botoşani pe Alexandru Cîmpanu.

LPF a anunţat programul etapei cu numărul 23 din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Rapid şi Universitatea Craiova – FCSB

LPF a anunţat programul etapei cu numărul 23 din Liga 1! A doua etapă din 2024 propune mai multe dueluri interesante, printre care şi două derby-uri.

Sâmbătă, 27 ianuarie, va avea loc derby-ul dintre Dinamo şi Rapid. O zi mai târziu, pe stadionul Ion Oblemenco, va avea loc meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa cu numărul 23 din Liga 1 va avea loc în perioada 26-29 ianuarie, fiind a doua etapă din anul 2024.

Primul meci va avea loc la Ovidiu, acolo unde campioana Farul Constanţa va primi vizita celor de la FCU Craiova. Derby-urile etapei vor avea loc pe 27 şi 28 ianuarie. Meciul dintre Dinamo şi Rapid va începe la ora 20:00, în timp ce o zi mai târziu, de la aceeaşi oră, va avea loc partida dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Etapa se încheie în Gruia, cu meciul dintre CFR Cluj şi FC Voluntari, care va începe la ora 20:00.

Vineri, 26 ianuarie

  • Ora 20.00 FC Farul Constanța – FCU Craiova

Sâmbătă, 27 ianuarie

  • Ora 14.00 UTA Arad – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
  • Ora 17.00 SC Oțelul Galați – FC Petrolul Ploiești
  • Ora 20.00 Dinamo București – FC Rapid 1923

Duminică, 28 ianuarie

  • Ora 14.00 FC Hermannstadt – FC Botoșani
  • Ora 17.00 Politehnica Iași – Universitatea Cluj
  • Ora 20.00 Universitatea Craiova – FCSB

Luni, 29 ianuarie

  • Ora 20.00 CFR 1907 Cluj – FC Voluntari

Programul etapei cu numărul 22 din Liga 1

Până atunci va avea loc etapa cu numărul 22. Fotbalul din Liga 1 revine pe 19 ianuarie. În cadrul acestei etape se vor juca dueluri strânse, cum ar fi cel dintre Universitatea Craiova și campioana României, Farul Constanța, dar și meciul dintre Petrolul Ploiești și Dinamo.

Reclamă

Sepsi și Poli Iași vor deschide noul an competițional pe 19 ianuarie, de la ora 19:00. Duelul va avea loc pe terenul covăsnenilor. Tot în aceași zi se va juca și partida dintre Rapid și FCU Craiova, de la ora 20:00.

Etapa se încheie cu meciul vicecampioanei României, FCSB, se va duela, pe teren propriu, cu echipa lui Mircea Rednic, UTA Arad. În cadrul turului, „roș-albaștrii” au pierdut în fața „textiliștilor” cu scorul de 1-2. De notat este faptul că la acel meci s-a accidentat Vlad Chiricheș, care nu a revenit încă pe teren.

Iată programul complet al etapei cu numărul 22, prima din anul 2024:

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și