Închide meniul

Jucătorul din Liga 1 a cărui cotă a crescut cu 3000% în ultimele 8 luni. „Nu a pierdut niciodată un antrenament”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 februarie 2023, 9:16

Jucătorul din Liga 1 a cărui cotă a crescut cu 3000% în ultimele 8 luni. „Nu a pierdut niciodată un antrenament

Jucătorul din Liga 1 a cărui cotă a crescut cu 3000% în ultimele 8 luni

Emmanuel Yeboah, în timpul unui meci din Liga 1 / Hepta

Jucătorul din Liga 1 a cărui cotă a crescut cu 3000% în ultimele 8 luni a uimit pe toată lumea şi a avut şansa unui transfer important în această iarnă. Este vorba despre Emmanuel Yeboah, fotbalistul promovat de Dan Petrescu la CFR Cluj, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta în situaţia în care, în iunie 2022, când se afla la echipa a doua a clubului, el avea o cotă de piaţă de 25.000 de euro. Acum, cota i-a crescut cu peste 3000% şi a ajuns la 800.000 de euro. Valoarea ghanezului a crescut şi datorită celor 3 goluri marcate în acest sezon.

Jucătorul din Liga 1 a cărui cotă a crescut cu 3000% în ultimele 8 luni

Yeboah şi-a început cariera în Ghana, la New Vision Academy și Duayaw Nkwanta FC. El a ajuns la CFR, în martie 2022, iar, după probele date pentru campioană, a fost păstrat în Gruia. Contractul lui expiră în 2024, în vară, atunci când ardelenii au posibilitatea prelungirii pe încă două sezoane.

Emmanuel Yeboah a fost pe punctul de a semna cu Slavia Praga și de a le aduce în conturi celor de la CFR Cluj suma de 2,5 milioane de euro. Transferul însă a picat, după ce medicul cehilor i-a găsit o problemă medicală la nivelul genunchiului atacantului, problemă negată ulterior de către campioni.

„El nu a pierdut niciun antrenament niciodată. Nu a pierdut niciun meci, a jucat chiar 29! Nu a fost niciodată accidentat, e singurul jucător de la noi care n-a fost niciodată în ultimele 6 luni. Restul e can-can. A venit la antrenament, astăzi s-a antrenat deja, acum e la al doilea antrenament”, a declarat Dan Petrescu, pentru digisport.ro, la începutul anului.

Reclamă

Explicațiile lui Cristi Balaj după transferul eșuat al lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga

Cristi Balaj a venit cu explicații după ce Emmanuel Yeboah a ratat un transfer de vis la Slavia Praga în această iarnă. Cehii au acuzat că fotbalistul african ar avea probleme la genunchi, însă campioana României neagă vehement.

Președintele Cristi Balaj susține că Yeboah nu a avut niciodată probleme medicale și a asigurat că fotbalistul de 19 ani este într-o stare fizică perfectă. Balaj a precizat și că nu se pune problema ca Yeboah să-și fi ascuns vârsta reală.

„Este exclus așa ceva, că el n-ar avea vârsta declarată! Exclus înseamnă exclus! Iar cea mai bună dovadă e faptul că toți parametrii lui fizici sunt în creștere din momentul în care a ajuns la noi. Numai în privința masei musculare e un surplus de 6 kilograme față de atunci când a ajuns în curtea CFR-ului.

Reclamă 4 / 0/3

El nu a intrat niciodată în cabinetul medical fiindcă nu a avut vreodată nicio miniprobemă medicală. Nici măcar pentru a i se pune o compresă, nimic, nimic! Apoi, Yeboah, m-am interesat la staff-ul tehnic, nu a lipsit, din momentul în care a fost luat la prima echipă, niciodată de la vreo ședință de pregătire.

Nu are absolut nimic la genunchi și acest lucru ni l-au spus medicii noștri, plus un doctor renumit din Cluj, care l-a consultat și el. Evident că genunchiul lui Yeboah e un genunchi de fotbalist, nu arată ca al unui șahist, care n-a dat niciodată cu piciorul în minge. Ligamentele lui sunt perfecte, nu are chiar nicio urmă de problemă”, a spus Cristi Balaj, conform gsp.ro.

Recomandări
  • Emmanuel Yeboah e cotat la 800.000 de euro
  • Yeboah a marcat 3 goluri în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și