Închide meniul

Oficialii de la CFR Cluj, convinşi că Emmanuel Yeboah va umple conturile clubului: „Poate pleca pe o sumă mai mare!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 ianuarie 2023, 23:35

Oficialii de la CFR Cluj, convinşi că Emmanuel Yeboah va umple conturile clubului: „Poate pleca pe o sumă mai mare!

Oficialii de la CFR Cluj, convinşi că Emmanuel Yeboah le va umple conturile

Emmanuel Yeboah, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Oficialii de la CFR Cluj sunt convinşi că Emmanuel Yeboah va umple conturile clubului, chiar dacă transferul la Slavia Praga a picat pe ultima sută de metri. Cristi Balaj a dezvăluit că tânărul atacant nu duce lipsă de oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Emmanuel Yeboah de la CFR Cluj la Slavia Praga a picat, după ce medicii cehilor i-au identificat o problemă medicală atacantului. Cristi Balaj a oferit ulterior explicaţii, şi a negat motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat.

Oficialii de la CFR Cluj, convinşi că Emmanuel Yeboah va umple conturile clubului

Cristi Balaj a dezvăluit că Emmanuel Yeboah este în continuare un jucător de vânzare la CFR Cluj, chiar dacă Slavia Praga nu mai este pe urmele sale. Oficialul campioanei a dezvăluit că ardelenii pot încasa în schimbul atacantului mai mult decât ofereau cehii, anume 2,5 milioane de euro.

„Mai există şi alte cluburi care sunt interesate de Yeboah. Din punctul ăsta de vedere, noi nu suntem impacientaţi. Poate pleca pe o sumă mai mare decât cea pe care o plătea Slavia. Rămâneam cu anumite procente, Slavia vinde mai bine decât noi. N-am vrut să oprim progresul, şansa unui copil”, a declarat Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

În actuala stagiunea, Emmanuel Yeboah a evoluat în 29 de partide pentru CFR Cluj, în toate competiţiile. Atacantul în vârstă de 19 ani a marcat trei goluri, şi a reuşit alte două assist-uri.

Reclamă

Explicațiile lui Cristi Balaj după transferul eșuat al lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga

Cristi Balaj a venit cu explicații după ce Emmanuel Yeboah a ratat un transfer de vis la Slavia Praga în această iarnă. Cehii au acuzat că fotbalistul african ar avea probleme la genunchi, însă campioana României neagă vehement.

Președintele Cristi Balaj susține că Yeboah nu a avut niciodată probleme medicale și a asigurat că fotbalistul de 19 ani este într-o stare fizică perfectă. Balaj a precizat și că nu se pune problema ca Yeboah să-și fi ascuns vârsta reală.

„Este exclus așa ceva, că el n-ar avea vârsta declarată! Exclus înseamnă exclus! Iar cea mai bună dovadă e faptul că toți parametrii lui fizici sunt în creștere din momentul în care a ajuns la noi. Numai în privința masei musculare e un surplus de 6 kilograme față de atunci când a ajuns în curtea CFR-ului.

Reclamă 4 / 0/3

El nu a intrat niciodată în cabinetul medical fiindcă nu a avut vreodată nicio miniprobemă medicală. Nici măcar pentru a i se pune o compresă, nimic, nimic! Apoi, Yeboah, m-am interesat la staff-ul tehnic, nu a lipsit, din momentul în care a fost luat la prima echipă, niciodată de la vreo ședință de pregătire.

Nu are absolut nimic la genunchi și acest lucru ni l-au spus medicii noștri, plus un doctor renumit din Cluj, care l-a consultat și el. Evident că genunchiul lui Yeboah e un genunchi de fotbalist, nu arată ca al unui șahist, care n-a dat niciodată cu piciorul în minge. Ligamentele lui sunt perfecte, nu are chiar nicio urmă de problemă”, a spus Cristi Balaj, conform gsp.ro.

CFR Cluj ceruse 2,5 milioane de euro pentru Emmanuel Yeboah

CFR Cluj acceptase oferta Slaviei Praga, iar cehii urmau să plătească aproximativ 2,5 milioane de euro în schimbul ghanezului: 1,7 milioane sumă fixă + bonusuri. Dar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, după ce Yeboah a efectuat vizita medicală în Cehia.

Emmanuel Yeboah nu a primit ok-ul din partea medicului de la Slavia Praga. Acesta le-ar fi transmis conducătorilor clubului ceh că jucătorul CFR-ului are „meniscul uzat”.

CFR Cluj a explicat că oficialii de la Slavia Praga au vrut să schimbe condițiile transferului, după ce medicii clubului ceh ar fi depistat o problemă la meniscul ghanezului.

Pe scurt, Slavia Praga „și-a exprimat dorința de a-l împrumuta pe jucătorul nostru pentru un an, păstrând prima opțiune de cumpărare definitivă”, a anunțat CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
  • Oficialii CFR Cluj, convinşi că Emmanuel Yeboah le va umple conturile
  • Ce a declarat Cristi Balaj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și