Închide meniul

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Lovitură pentru Andrei Nicolescu și Dan Șucu

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 14:17

Reclamă
Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Lovitură pentru Andrei Nicolescu și Dan Șucu

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1!

Colaj cu Dan Șucu și Andrei Nicolescu / Hepta și AS.ro.

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Este vorba despre japonezul Mino Sota, în vârstă de 29 de ani, care s-a înțeles cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mino Sota este un veteran al fotbalului din România. A ajuns în țara noastră în anul 2018, la Metaloglobus, iar în 2021 a semnat cu Hermannstadt.

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1!

De la formația antrenată de Marius Măldărășanu a plecat în această vară, după încheierea contractului.

Dinamo și Rapid l-au dorit insistent pe jucător, mai ales datorită faptului că acesta putea fi transferat pe gratis.

Totuși, Sepsi le-a dat o lovitură rivalelor din Liga 1 și s-a înțeles cu jucătorul. Mino Sota a fost prezentat oficial de covăsneni, prin intermediul rețelelor de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

„Clubul Sepsi OSK a ajuns la o înțelegere pe doi ani şi cu Mino Sota. Mijlocaşul japonez, în várstă de 29 de ani, a jucat ultima dată la FC Hermannstadt.

Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, au anunțat oficialii lui Sepsi.

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului!

Concret, „Bocciu” a anunțat că dorește să „facă loc” unei noi generații de suporteri și că nu va mai fi liderul peluzei nord a giuleștenilor.

Reclamă

Anunțul acestuia vine în contextul în care fanii s-au împărțit, recent, în două tabere, atunci când au sărbătorit 101 ani de la fondarea clubului.

„După mai bine de un deceniu de serviciu și pasiune dedicată, a venit timpul pentru mine să fac un pas în lateral si să las frâiele in mâinile unei noi generații.

A fost o onoare să fac parte din acestă frumoasă comunitate, să stau alături de voi în tribune în zilele de glorie și în cele mai puțin favorabile.

Am avut privilegiul să văd cum suportul nostru necondiționat a ajutat clubul să crească și să se dezvolte, să trecem împreuna prin momente de bucurie neîngrădită si de dezamăgire profundă.

Împreuna am trăit emoția pură a fotbalului și pentru asta vă sunt profund recunoscător. Pe măsură ce mă retrag, sunt încrezător că las galeria în mâini capabile, care vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului.

Sunt entuziasmat să văd ce ne rezervă viitorul si să susțin clubul de pe margine alături de voi. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul, prietenia și loialitatea voastră! Să rămânem uniți în sprijinul echipei noastre, azi si întotdeauna!

Cu toată căldura si recunoștința, al vostru Liviu Ungurean (Bocciu)”, a anunțat Liviu Ungurean, pe Facebook.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:29

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 iulie

17:20

Marius Marin, ofertă colosală înainte de România – Olanda: salariu de 4 milioane de euro

17:03

Programul complet al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

16:49

VIDEODaniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist! Gestul făcut imediat după ce a îmbrăcat noul tricou al FCSB-ului

16:11

Anca Todoni, victorie la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam

15:59

Aryna Sabalenka s-a retras de la Wimbledon 2024! Anunţul făcut de numărul 3 WTA, cu câteva ore înaintea meciului

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și